Maeștrii letoni pariază pe România

Steiku Haoss / Stilul western și muzica life adecvată, sunt argumente solide pentru petrecerea unei seri de neuitat într-o atmosferă autentică a Vestului Sălbatic American
Luni
09.03.2020
Când spui steakhouse sau întrebi de cea mai bună friptură de vită din Riga, sigur spui Steiku Haoss. După două decenii și jumătate de experiență, letonii caută parteneri pe măsură în România.
 

Maeștrii letoni de la restaurantele Steiku Haoss, situate centrul orașului Riga și înființate de familia Cima, își caută parteneri în România, convinși că iubitorii de friptură de vită de aici vor fi din ce în ce mai numeroși.

Secretul pentru a face un steak de vită foarte bun nu este la îndemâna oricui. Inițiatorii conceptului Steiku Haoss lucrează numai cu carne maturată în condiții special de temperatură, umiditate și ventilație, procurată din Australia, Noua Zeelandă, Argentina, Brazilia, Danemarca și Letonia.

Celor care își doresc franciza, cu notorietatea și bonitatea dobândite pe parcursul a 25 de ani, li se oferă o structură conceptuală elegantă  și modernă, dar cu un ambient și decoruri ce amintesc de Vestul Sălbatic, animat de chelnerițe îmbrăcate în stil western. Spectacolele susținute de trupe locale nu fac decât să amplifice starea de bine a oaspeților.

Nu mai puțin de 17 feluri de friptură, făcute din carne superioară, maturată pe o perioadă cuprinsă între 7 și 21 de zile, sunt preparate “la vedere”, în spatele unui perete de sticlă, spre încântarea clienților.

Experiența celor două generații ale familiei care se ocupă de Steiku Haoss reprezintă o dovadă a succesului acestei rețete. Așa se face că restaurantele și terasele lor, renumite pentru “cea mai bună friptură din oraș”, sunt neîncăpătoare odată cu lăsarea serii. Nu doar frăgezimea, suculența și aroma diferitelor tipuri de fripturi, condimentate natural, constituie atracția Steiku Haoss, ci și celelalte preparate, fie ele aperitive, salate, garnituri sau dulciuri. Acestea au devenit și mai rafinate după ce bucătarii de la Steiku s-au pregătit, timp de trei ani, alături de colegii lor de la localull danez Noma, din Copenhaga, desemnat timp de mai mulți ani, de către celebra revistă britanică “Restaurant”, cel mai bun restaurant din lume. Preparatele, gătite în mod foarte serios, dar și cu dragoste, constituie garanția lucrului bine făcut, care poate fi multiplicat oricând în alt oraș sau chiar în altă țară. Bineînțeles, sub îndrumarea pas cu pas și cu sprijinul deținătorilor francizei, care își doresc doar ca și alte persoane decât turiștii care le trec frecvent pragul să se bucure de măestria lor.

Steiku Haoss este parte a lanțului de restaurante Cantus Group, fondat în 1992, un lider de piață care deține  mai multe restaurante și firme de catering ce sunt determinate să ofere servicii excepționale și bucătărie/mâncăruri premiate. 

Mai multe detalii privind franciza gastronomică Steiku Haoss sunt disponibile în catalogul de prezentare.


Steiku Haoss / Aperitivele, salatele și deserturile meșteșugite, sunt rețeta succesului Steiku Haoss
Ștefan Pricop
Business Development Manager