Franciză all season
Expansiunea Ice and Roll și Cake and Roll, pornită din Polonia, a continuat cu Germania, Slovacia, Anglia, Austria și Spania. Cu puțin timp în urmă, a ajuns și în România și deja și-a dovedit viabilitatea. Francizorul pune la dispoziția noilor parteneri o rulotă foarte bine echipată pentru a vinde înghețată și băuturi răcoritoare primăvara și vara, precum și kurtos kolacs și alte dulciuri premium toamna și iarna. Mai mult, francizatul beneficiază de o locație aleasă astfel încât afacerea să fie maximizată încă de la deschidere. Foarte important este și faptul că acesta plătește aproximativ 20% din totalul investiției, restul sumei putând fi luată în leasing.
O afacere sigură în timpuri nesigure
Cu peste 650 de rulote gastronomice răspândite într-o bună pare a Europei, prin intermediul cărora, pe toată perioada anului, sunt vândute dulciuri de sezon, Ice and Rol și Cake and Roll este cea mai mare afacere continentală de street food. Conceptul, gândit până în cele mai mici amănunte și testat timp de mai mulți an, livrează în sezonul cald o înghețată excepțională, iar în cel rece celebrii kurtos kolacs și alte dulciuri irezistibile. Punctele de vânzare sunt caracterizate, în principal, de standardele ridicate ale serviciilor pe care le oferă și calitatea incontestabilă a produselor care sunt pregătite pe loc, în fața clienților. Succesul pe care îl înregistrează cu fiecare locație deschisă, a determinat francizorul să își extindă brandul într-un mod dinamic și eficient pentru toți partenerii de afacere. Piața românească a intrat și ea în această ecuație, iar rezultatele sunt deja cuantificabile.
Un atu care nu poate fi ignorat: gustul tradițional al celebrului Kurtos kolacs
Kurtos kolacs, cu tradiție seculară în zona secuimii, a fost redescoperit în ultimii zeci de ani și a cucerit Europa. Respectarea rețetei originale, în care aluatul este frământat într-un fel anume și copt pe role de fag, adaosul de mirodenii cum ar fi scorțișoara, nucile, migdalele sau ciocolata, au făcut din acest dulce preferatul sezonului de iarnă pentru zeci și sute de mii de oameni. Copt cu precizie măsurată, face ca kurtos kolacs să devină moale la interior și crocant la exterior, ceea ce face ca aroma sa și gustul să fie inconfundabile. Ingredientele naturale, fără conservanți, fac ca această delicatesă crocantă să fie inegalabilă în preferințele consumatorilor. Mai ales când aerul rece împrăștie mirosuri apetisante pe o rază de zeci de metri. Toate acestea, împreună, fac ca vânzarea de kurtos kolacs să fie o afacere profitabilă.
O afacere cu anduranță la criză
Sutele de rulote răspândite în Europa, indiferent de țara în care funcționează, au demonstrat că afacerea funcționează cu succes chiar și în timpul pandemiei. Punctele de desfacere sunt deschise permanent, datorită designului dar și modelului de vânzare la ghiseu într-un spațiu deschis, care poate fi reamplasat oricând. Așadar, un avantaj extrem este mobilitatea. Rulotele pot fi amplasate în locuri inaccesibile business-urilor statice, putând funcționa în cartiere, pe promenade, în piețe, lângă supermarketuri sau centre comerciale. Conceptul mobil reduce semnificativ investițiile legate de chirie sau adaptarea spațiilor tip restaurant la condițiile pandemice actuale.
O investiție justificată
Ice and Roll și Cake and Roll este o alternativă excelentă la un restaurant sau o cafenea clasică și o idee testată ca foarte viabilă pentru cine vrea să aibă o sursă suplimentară de venit sau să își ia viața pe cont propriu. Dulciurile pe care le furnizează sunt apreciate de toată lumea, indiferent de vârstă. Piața românească a confirmat, încă o dată, viabilitatea ofertei. Kurtos kolacs, în formula oferită de acest concept de franciză, este un argument forte al succesului. La fel și înghețata produsă doar pentru franciză, care are caracteristici unice. Este naturală, mult mai compactă și oferită în cele mai apetisante formule posibile. Noii parteneri ai rețelei de franciză primesc o afacere testată, la cheie, versatilă și ușor de trecut de la iarnă la vară, cu cheltuieli minime. Francizații nu trebuie să se îngrijoreze în privința finanțării, a locațiilor sau a problemelor legate de adaptarea punctului de vânzare la sezonalitate. Totul este deja gândit și aplicat de sute de ori. Mai mult, conceptul de franciză Ice and Roll & Cake and Roll nu implică o investițe mare, astfel încât persoanele care visează să aibă propria afacere, indiferent de vârstă și de experiență, pot începe o afacere de vis.
Ce face ca Ice and Roll și Cake and Roll să fie o afacere inegalabilă
Francizorul oferă un suport operațional total, cunoștințe aprofundate despre ce înseamnă rulota gastronomică, astfel încât să poată fi exploatată în doar câteva zile, cu rezultate vizibile. Instruirile practice și teoretice sunt extrem de eficiente, așa că francizații sunt capabili să își gestioneze afacerea fără sincope. Cheia succesului este că francizorul știe care sunt așteptările consumatorilor și pune aceste cunoștințe la dispoziția noilor parteneri, de care sunt alături permanent. Aceste sunt doar câteva argumente pentru a vă alătura uneia dintre cele mai de succes francize street food.
Cei care vor să se alăture acestei afaceri de success pot afla detalii din Catalogul de franciză postat pe portalul nostru.

Articole citite

Afacerea Hello Donuts a fost puternic afectată de criză, dar a reușit să reintre pe o pantă ascendentă datorită adaptării rapide la situație, a alegerii inteligente a unor noi strategii și printr-o promovare intensă
Lanțul de cafenele 5 to go, deținut de doi antreprenori români, se bucură de o extindere accelerată a francizei
Brandul Cereal Crunch este, în anul pandemiei, un business din categoria celor ”cu un as în mânecă”. Focusat pe extindere și inovație
Compania Sweet Gallery, deținătoare a celei mai mari rețele street food din Europa, a venit în România și își așteaptă primii parteneri de franciză
Unul dintre cele mai de succes concepte de franciză gastronomică europeană este, în sfârșit, prezent și în România
Cele mai citite

Sistemele de franciză pot fi clasificate în moduri variate, în funcție de anumite caracteristici, dar ele sunt fundamental diferite în funcție de 3 criterii.
Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.
Iată că precedentul a fost creat pentru franciza Bella Italia Pizza Express! Ce mai rămâne de făcut? Nimic mai simplu ...
Leonidas este mai mult decât o franciză iar noii parteneri au parte de asocierea cu unul dintre celebrii producători de ciocolată din lume, și de o experiență de peste un secol
Dacă domeniul serviciilor de înfrumusețare te atrage, însă consideri că nu ai suficientă experiență pentru a demara o afacere proprie, franciza Saloanele Magic® poate fi o soluție.
Subiecte populare in Forum
Schimbări strategice la Fornetti
Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!
Pizza cu influenţe siberiene
eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/
Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?
Vreau sa deschid si io magazin cum procedez
Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium
Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”
Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!
Franciza Star Kebab trece Prutul
Vrei sa ști despre francize
Cafenea in loc de masina!
Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...
Fornetti încheie cu succes reorganizarea
Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes