Pasiune și savoare în franciză

First Cafe, o franciză unică
First Cafe, o franciză unică / First Café este locul unde pasiunea, emoția și dragostea de viață se regăsesc de la prima ceașcă de cafea, iar fondatorul francizei așteaptă, cu bucurie și dedicare, să i se alăture noi parteneri
Marţi
02.04.2024
First Cafe este locul unde pasiunea, emoția și dragostea de viață se regăsesc de la prima ceașcă de cafea, iar fondatorul francizei așteaptă, cu bucurie și dedicare, noi parteneri.
 

Sunt un cafegiu, nu unul care bea zece cafele pe zi, ci unul care dorește să își bea cafeaua cu prietenii, spunând și ascultând povești; povești pe care le trăiește fiecare dintre noi, în fiecare zi.

Totul a început ca o joacă... O joacă de oameni mari pe Facebook.  În 2013, a treia zi a lui martie am “construit” 1st Cafe, o cafenea virtuală pentru prieteni. A fost locul unde încercam - cu o fotografie care de multe ori reprezenta o cafea sau un ceai - să fur zâmbetul cuiva: un prieten sau prieten al unui prieten, abia trezit din somn.

Joaca a continuat, și am ajuns ca după un an și ceva, cafeneaua să aibă peste 2000 de prieteni.

Atunci am decis că trebuie să îmi duc visul mai departe și să încerc să îmi aduc prietenii din spațiul virtual în cel real.

Îmi doresc ca First Cafe să fie locul în care timpul să curgă pentru fiecare dintre voi așa cum vă doriți, aroma cafelei să vă învăluie, iar îmbietorul ceai să vă bucure simțurile”, crede și spune Don Gabre, fondatorul lanțului de cafenele.

“Love at First Sip!” este motto-ul celor de la First Cafe, care s-au angajat să îmbogățească zilele clienților lor, oferindu-le cea mai bună cafea din oraș.  

“Misiunea noastră este să oferim o experiență de exceptie clientului, la fiecare interacțiune. Scopul nostru este să servim nu doar o ceașcă de cafea, ci o experiență memorabilă.

Viziunea noastră este să fim destinația de top pentru cafea în România, recunoscută pentru produsele noastre de înaltă calitate și serviciul excepțional pentru clienți. Aspirăm să creăm o comunitate în jurul brandului nostru unde clienții noștri să aștepte cu nerăbdare următoarea vizită, simțindu-se energizați, satisfăcuți și apreciați.

În centrul afacerii noastre se află dragostea pentru ceea ce facem. Infuzăm această pasiune în fiecare ceașcă de cafea pe care o servim.

Prețuim comunitatea pe care o servim și ne propunem să construim relații puternice cu clienții noștri, făcând din cafeaua noastră un loc de întâlnire îndrăgit. Sistemul nostru robust de franciză este conceput pentru a facilita succesul, promovând creșterea și prosperitatea comunității noastre. Aceasta întruchipează angajamentul nostru de a ne extinde și de a împărtăși pasiunea noastră pentru cafea și ospitalitate cu un public cât mai larg”, spun aceștia.

First Cofe oferă nu doar cea mai bună cafea din oraș, dar și o varietate de răcoritoare, gustări și delicatese. Scopul este să servească nu doar o ceașcă de cafea, ci și o experiență memorabilă. Pe scurt, să creeze o comunitate în jurul brandului, făcută din clienți care să aștepte cu nerăbdare următoarea vizită la cafenea, spațiun în care se simt nu doar energizați, ci și apreciați.

Sistemul robust de franciză este conceput pentru a facilita succesul, promovând creșterea și prosperitatea comunității. Aceasta întruchipează angajamentul de a se extinde și de a împărtăși pasiunea și dragostea pentru cafea și ospitalitate cu un public cât mai larg.

Dacă ești pasionat de cafea, ai spirit antreprenorial și vrei să ai clienți mulțumiți, vino alături de cei de la First Cafe, oferă-ți cea mai avantajoasă formulă de franciză, cu o taxă minimă de numai 3000 de euro, care include și costul proiectului de amenajare a cafenelei. Investiția totală estimată, la nivelul anului 2023, a fost cuprinsă între 7.000 și 10.000 de euro. În rest, desigur, este vorba despre sprijin în instruirea angajaților, asigurarea de sortimente variate de produse și de furnizori validați, de prețuri de achiziție negociate la nivel de rețea. Mai mult, echipamentele esențiale sunt furnizate în regim de comodat. Bine înțeles, înainte de deschidere, dar și pe toată durata existenței afacerii, este asigurat un suport consistent din partea francizorului și de o promovare activă de marketing.  


Ștefan Pricop
Business Development Manager