Husse, o alternativă pentru criză

În urmă cu trei ani, un tânăr antreprenor aducea pe piața din România brand-ul suedez Husse, un concept dedicat ființelor necuvântătoare care ne oferă zilnic atât de multe bucurii: câinii, pisicile și caii. Husse distribuie hrană și accesorii pentru animalele de companie, iar motivul pentru care acestea preferă produsele brand-ului sudez este, după cum ne-a explicat managerul Husse România, ”unul extrem de simplu. Hrana, atât cea pentru câini, cât și cea pentru pisici, este deosebit de gustoasă. Rețetele suedeze au fost gândite astfel încât să fie pe placul animalelor de companie.”
În urma acestei documentări, va fi selectat produsul sau grupa de produse care corespund criteriilor enumerate și vei primi o mostră care testează doar apetitul prietenului tău necuvântător. Ulterior, poți face o comandă prin intermediul site-ului sau telefonic, iar produsele vor fi livrate la domiciliu în 24 de ore. Evoluția și creșterea animalului de companie va fi în permanență preocuparea celor de la Husse.
Reacția consumatorilor - câinii, pisicile, caii - la produsele Husse a fost una favorabilă, drept urmare proprietarii acestora s-au arătat pe deplin mulțumiți. ”Primul client a fost unul din prietenii mei, cu adevărat iubitor de animale (iubește să stea în preajma pisicilor) și unul din cei mai exigenți critici personali”, povestește managerul Husse România. ”Aprecieri pozitive au transmis și specialiștii pieței de hrană pentru animale, medici veterinari și crescători profesioniști organizați în asociații chinologice, canise și felise, specializate pe creșterea și promovarea diverselor rase, aceștia fiind angrenați continuu în căutarea de alternative economice care să conducă la eficientizarea cheltuielilor cu întretinerea și pregătirea animalelor de companie pentru concursurile naționale sau internaționale.”
O alternativă de business pentru micii antreprenori
Husse nu doar îți rasfață animalele de companie cu produse pe placul lor. Conceptul îți oferă și posibilitatea să-ți deschizi o afacere într-o industrie aflată în continuă creștere în România, unde unul din trei români are un animal de casă. ”Prin filozofia brandului și diferențierea dată de conceptul suedez deja consacrat în lume, Husse poate oferi în orice zonă a țării, oricărui doritor să înceapă o afacere pe cont propriu în această industrie, o alternativă atractivă bazată pe conceptul reinvestirii dinamice a cash-ului, cu un return on investment și o perioadă de recuperare a investițiilor atractive, dar și provocarea de a fi foarte activ pe o piață locală în creștere și extrem de dinamică. O mare parte din clienții nostri direcți sunt pe cale de a deveni distribuitori sau acționează ca distribuitori, după o perioadă firească în care au testat efectele produselor Husse, calitatea si constanța serviciilor, cât și capacitatea brandului Husse de a comunica eficient”, spune managerul Husse România.
În România, există 12 distribuitori și un francizat în stadiu de inițiere, în timp ce la nivel internațional rețeaua Husse totalizează 750 de parteneri de franciză în 40 de țări.
”În prezent depunem eforturi în două direcții principale, adaptarea conceptului Husse în România ca model de business și alcătuirea manualului operațional al francizatului”, explică managerul Husse România. ”Ambele direcții au ca scop sintetizarea de know how în scopul de a crea beneficii viitorilor parteneri, la orice nivel”. Pentru sprijinirea antreprenorilor care doresc să se alăture rețelei Husse, costurile francizei vor fi stabilite în funcție de mai mulți factori: regiune, puterea de cumpărare a piețelor, costul forței de muncă la nivel local și concentrația clienților și a concurenței în zonă.
(E.C.)
Articole citite

Franciza Used Product este un concept care, cu siguranță, va fi din ce în ce mai mult implementat în viitorii ani.
Titlul reprezintă motto-ul Papírny Moudrý, fabrica cehă care a devenit unul dintre cei mai importanți producători de „capcane de muște”, mizând pe globalizare.
Franciza Used Products este în plin proces de expansiune și caută parteneri strategici pentru creșterea numărului de magazine.
Franciza Used Products este o afacere sustenabilă, care încurajează conceptul de reciclare și reintroducere a produselor electronice și electrocasnice noi și pre-utilizate în ciclul comercial.
Sistemul de franciză DIEGO, un model de comerț cu amănuntul la cheie care funcționează cu succes de trei decenii, caută noi parteneri în România.
Cele mai citite

Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Dacă vrei sa-ți deschizi o franciză bancară trebuie să ai experiență în vânzări sau să fi lucrat într-o bancă sau o societate de asigurări.
Francizele săli de sport sunt în creștere în toată Europa, oferind modele de afaceri flexibile pentru pasionații de fitness. Aflați cum puteți să vă alăturați acestui trend.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Sistemele de franciză pot fi clasificate în moduri variate, în funcție de anumite caracteristici, dar ele sunt fundamental diferite în funcție de 3 criterii.
Subiecte populare in Forum
Franciza care te face fericit
Ma bucur sa aud ca o companie bio romaneasca...vrea sa-si extinda portile peste hotare..E de bine
Creşteri pe toată linia pentru Ikea
Mă bucur că drumul celor de la Ikea este ascendent...Înseamnă ca produsele lor sunt bune...
Creşteri pe toată linia pentru Ikea
Parcurg zilnic articolele din prezentul site si norii negri care imi dau destul de des tarcoale dispar pentru ca ceva ii imprastie...
Franciza care te face fericit
Fericire in fiecare zi...numai in basme dar si acolo apar zmei.vrajitoare ...se vede tineretea autorului articolului
Franciza care te face fericit
Roata fericirii cu ariile ei interesante,toti avem nevoie de asa ceva dar cand auzi din mai multe surse chiar o doresti cu toata fiinta
Creşteri pe toată linia pentru Ikea
Din discutiile purtate produsele Ikea se bucura de calitate si diversitate superioara si atunci este normal ca desfacerile sa creasca
1 milion de euro pentru o benzinărie
Se vor afla si dedesubturile ,de ce s-a urmarit distrugerea a tot ce insemna productie,si cui a folosit
Babo, o afacere cu suflet
Foarte putini opameni se pot lauda ca au realizat tot ce au visat in copilarie ,perseverenta ar fi unul din secrete dar sustinerea vine de pe aceleasi meleaguri ?