Piața berii produsă artizanal nu este influențată de fuziunea InBev – SabMiller

”Nu știu ce impact va avea Asahi pentru piața berii produsă industrial, dar știu că în ceea ce privește berea produsă artizanal impactul va fi nul. Consumatorii avizați, care aleg o bere artizanală după criterii de ei știute, nu se vor întoarce la consumul de bere industrială decât în împrejurări de forță majoră. Altfel, vor reveni către produsele de o calitate superioară, produse din care o bună parte pot găsi și la noi, iar de anul viitor intenționez să dezvolt această afacere în franciză.” - Bogdan Tănăsescu, proprietarul brandului ”La 100 de beri”
Vineri
23.12.2016
Proprietarul brandului ”La 100 de beri” spune că un consumator avizat nu se lasă acaparat de mixurile cu arome produse industrial.
 

Bogdan Tănăsescu, proprietarul brandului ”La 100 de beri”, consideră că intrarea producătorului japonez Asahi pe piața europeană a berii - prin preluarea unor branduri de renume internațional, precum Peroni sau Grolsh, și a unor branduri locale, precum Timișoreana, Ursus sau Ciucaș - nu va influența în nici un fel consumatorii de bere produsă artizanal. El consideră că fuziunea InBev - SabMiller este o luptă a titanilor pentru o piață a produselor industriale mediocre din punct de vedere calitativ, afirmând că există pe piața internațională câteva sute de branduri de bere artizanală ce pot concura oricând cu orice bere produsă industrială.

Bogdan Tănăsescu a deschis locația ”La 100 de beri” în Centrul Vechi al Bucureștiului în vara anului 2011 și spune că în cei cinci ani a acumulat o experiență vastă și multe cunoștințe în ceea ce privește sortimentele de bere produsă artizanal în diverse locuri de pe glob. Conform propriilor afirmații, la un moment dat numărul sortimentelor de bere comercializate a ajuns la aproape 150, după care a decis că trebuie să respecte brandul și a redus numărul acestora la 100, deși fiecare bere astfel produsă are povestea ei și o aromă unică.

Cu doi ani înainte, în vara anului 2009, Bogdan Tănăsescu, împreună cu alți tineri antreprenori, au deschis, tot în Centrul Vechi, prima Absintherie Sixtina, un local cu personalitate ce îmbină reușit ritualuri străvechi în consumul de produse alcoolice din Franța, cu un ușor curent de new wave al generației `80.

Toată experiența acumulată în gestionarea unor business-uri inedite în Horeca din România s-a transformat în know-how, pe care Bogdan Tănăsescu intenționează să-l transfere prin expansiunea brandului ”La 100 beri” în franciză. Mai multe detalii despre viitoarea franciza "La 100 de beri" puteti citi in interviul cu Bogdan Tanasescu ce va fi publicat in prima saptamana a lunii ianuarie.

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro !


Bartal Melinda - Summer Time Travel
Carol Popa
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015