Gogoşi delicioase din Sarajevo

Luni
17.04.2017
Cea mai nouă franciză Tasty Donuts & Coffee a ajuns în capitala Bosniei şi Herţegovinei.
 

Kevin Schindler şi Kris Ledesma au fondat în anul 2012, în Frankfurt, compania Tasty Food, deţinătorul şi Francizorul brand-ului Tasty Donuts and Coffee. Franciza este prezentă în 5 ţări: Germania, Austria, Olanda, Slovacia şi mai nou şi în Bosnia şi Herţegovina.

După cum spune şi numele, conceptul oferă clienţilor gogoşi şi cafea. „Oferta noastră include 30 de tipuri de gogoşi, simple sau umplute, care sunt pregătite manual zilnic, ceea ce ne diferenţiază de alte concepte. Cafeaua provine de la producătorii noştri germani şi este un sortiment creat special pentru brand-ul nostru”, a declarat Sabina Kaiser, Director de Marketing şi Expansiune Internaţională.

Pe lângă gogoşi şi cafeaua tradiţională, în meniul Tasty Donuts & Coffee se găsesc şi smoothie-uri şi frappe-uri cu diferite arome.

Cea mai recentă locaţie a fost deschisă în Sarajevo în sistem de franciză de Mirela şi Admir Omanović. „Scopul nostru este să extindem franciza în întreaga Europă, în special în zona Adriatică. Am observat un potenţial uriaş de dezvoltare în această regiune”, a declarat Sabina Kaiser.

Tasty Donuts and Coffee oferă multiple opţiuni de expansiune a francizei: conceptul cu mese şi scaune unde clienţii pot servi gogoşile şi cafeaua, conceptul „to go”- clienţii îşi iau produsele la pachet; conceptul „mobil” - în forma unui camion în mişcare; conceptul de distribuţie clasică în supermarket-uri.

Înregistrarea este destinată persoanelor ce doresc să-și înceapă propria afacere in regim de franciza. Cumpărând o licență de franciză este modul eficient prin care îți poți asigura succesul în afaceri. Persoanele interesate să achiziționeze o franciză trebuie să se înscrie în baza de date PROFIT system Romania din Registrul Francizelor prin completarea chestionarului de mai jos.

https://franchising.info.ro/inregistrare-candidati/


MC
Franchise Consultant