Franciza Lawry - preparate de lux, din carne, servite pe tăvi de argint

Cel mai faimos preparat a lui Lawry sunt "Coastele de vită", care sunt gătite timp de 20 de ore, într-un cuptor special de 320 kg, din oțel inoxidabil.
Vineri
11.08.2017
Franciza lui Lawry din California este în căutarea unui potențial partener de franciză master în Europa de Est
 

Rețeaua de restaurante a lui Lawry a deschis primul restaurant în urmă cu 80 de ani, în Beverly Hills și este renumită pentru „fripturile de cinci stele” care corespund celor mai înalte standarde ale oricărui client pretențios. Rețeaua de franciză a deschis recent noi unități în China și în Japonia. După deschiderea de noi restaurante în Asia, proprietarul dorește să extindă franciza și în Europa.

Afacerea a fost fondată în 1938, fiind astăzi unul dintre cele mai vechi lanțuri de restaurante de cea mai înaltă calitate din punct de vedere al serviciilor și produselor oferite clienților. Pentru celebritățile și sportivii de succes ce și-au făcut apariția în acest restaurant, cel mai popular preparat au fost "coastele de vită", care au adus și faima restaurantului de cinci stele încă de la început. Restaurantul s-a făcut remarcat, pe lângă mâncărurile din carne, prin salate speciale, aperitive, fructe de mare și deserturi. Rețeaua de restaurante pune un accent deosebit pe modul de servire a preparatelor. Bucățile de carne care au în medie 8 kilograme sunt tăiate în fața oaspeților și servite pe o tavă de argint. Atmosfera intimă, familială și calitatea mâncării contribuie la crearea unor experiențe deosebite pentru consumatori.

Restaurantele lui Lawry se află în Statele Unite, Las Vegas, Los Angeles, Chicago și Dallas, precum și în Singapore, China, Japonia și Coreea de Sud. După Statele Unite și Asia, rețeaua de franciză se va extinde în Europa. Compania caută parteneri financiari puternici pentru franciza master din domeniul ospitalității.

Partenerul potențial poate participa și la un curs de formare de trei săptămâni ce are loc în Beverly Hills, apoi în Los Angeles. Centrul oferă tot sprijinul partenerilor săi de franciză, inclusiv planul de afaceri, strategia de marketing, managementul și instruirea angajaților.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015