Look nou pentru Subway Romania

SUBWAY a trecut recent printr-un proces de rebranding, lansând și un nou simbol grafic de impact, Choice Mark, ce surprinde esența mărcii printr-un look proaspăt și contemporan, anunțând, în același timp, un nou design pentru restaurante, care va fi implementat și în România, începând cu anul 2018.
Vineri
03.11.2017
World Sandwich Day a fost evenimentul la care reprezentanții SUBWAY România au anunțat planurile pentru 2018.
 

SUBWAY celebrează astăzi prima ediție a World Sandwich Day în România, eveniment care, începând cu acest an, a devenit global, și pe care brandul are în plan să îl transforme într-o tradiție și pe plan local. În această zi, toți fanii brandului care vor veni în orice restaurant SUBWAY, între orele 12:00-20:00, și vor cumpăra un SUB de 15 cm și o băutură la dozator vor primi un SUB de 15 cm gratuit.

Primul restaurant fast-food SUBWAY din România s-a deschis în 2012, iar acum lanțul de restaurante este prezent în 37 de locații, în următoarele orașe: Alba Iulia, Arad, Brașov, București (16 restaurante), Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava și Timișoara.

"Designul noului restaurant va schimba modul în care cei care ne trec pragul comandă, își ridică mâncarea și se bucură de aceasta, transformând fiecare aspect al experienței de cumpărare", declară Andrei Trifan, Agent de dezvoltare pentru România (cu excepția zonei București-Ilfov).

Foto: Subway

Principalele noutăți vizează chioșcurile de tip "self-order" în anumite locații, meniurile digitale, precum și mai multe inovații aduse echipamentelor pentru a ajuta atât fanii brandului, cât și angajații, să se bucure de experiența din restaurant. Locațiile vor avea un stand cu legume întregi, în care vor fi expuse roșii, ardei grași, ceapă și castraveți, care vor fi feliate zilnic, plus noi spații de expunere pentru pâine și fursecuri. Clienții vor fi întâmpinați de un decor luminos și vesel, cu muzică special selectată și locuri confortabile pentru servirea mesei, cu porturi de încărcare USB și Wi-Fi gratuit, pentru a crea un mediu prietenos.

De ce ți-ai dori să fii parte din franciza numărul 1 în lume?

De când Fred DeLuca a deschis primul său restaurant de sandwich-uri în anul an 1965 în Connecticut, SUA, SUBWAY® s-a transformat într-o afacere de miliarde.

Reţeaua SUBWAY® oferă posibilităţi excelente de dezvoltare a unei afaceri în franciză, punând la dispoziţie condiţiile şi informaţiile necesare pentru a vă deschide propriul dv. restaurant.

Pe plan global, sistemul de franciză al SUBWAY® este preferat datorită:
• gamei extrem de bogate de sandwich-uri şi salate
• modului simplificat de conducere a afacerii
• reţelei puternice de restaurante şi ajutorului primit din partea francizorului
• investiţiei iniţiale mici

Abies Alba sau bradul românesc este unul dintre cele mai căutate produse în această perioadă şi este oferit şi de o franciză de sezon
Foto: Subway

*În 2010, reţeaua a fost declarată franciza #1 în întreaga lume, din top "Franciza 500", de către prestigioasa revistă "Entrepreneur". Top "Franciza 500" este cel mai cuprinzător clasament al francizelor din întreaga lume. Acesta studiază şi compară francizele în baza unei liste vaste de criterii, cum ar fi:
• generare de venituri şi stabilitate
• nivel de creştere
• mărimea reţelei
• investiţie iniţială


Bartal Melinda - Summer Time Travel franchise
Mircea Coman
franchise consultant

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015