Subway are astăzi mai mult de 21.000 de francizați, dintre care 70% au mai mult de un restaurant. Printre aceștia, sunt și francizați care dețin 100 sau chiar mai multe restaurante Subway în portofoliul lor de franciză.
Vineri
15.12.2017
În 2016, Subway anunța că își va schimba sigla. Lanțul american cu servicii rapide de servire a sandwich-urilor face modificări care vor afecta atât design-ul, cât și meniul restaurantelor.
 

Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, Subway își schimbă identitatea vizuala, astfel încât, pe lângă noul logo, va schimba și design-ul interior al restaurantului, precum și anumite soluții tehnice care devin astfel parte din oferta standard a restaurantelor cu servire rapidă. Toate acestea fac parte dintr-o strategie globală, prin care lanțul american încearcă să "îmbunătățească experiența generală a consumatorilor", au declarat oficialii Subway.

În practică, acest lucru înseamnă că antreprenorii sau investitorii care cumpără acum franciza Subway vor deschide un restaurant conform noilor standarde de design. Totuși modificările se vor reflecta în toate restaurantele existente în rețeaua Subway, iar la începutul anului 2018, proprietarii de restaurante ar trebui să înceapă renovarea acestora. Ceea ce trebuie subliniat este că Subway nu are niciun restaurant aflat în posesia sa - toate restaurantele sunt de fapt conduse de francizați Subway și, prin urmare, investiția financiară în renovare este inclusă în pachetul de franciză, ca obligație a francizatului. Reprezentanții francizorului au declarat însă că francizații vor beneficia de stimulente foarte tentante și de "pachete de re-branding la prețuri accesibile" pentru a reduce această investiție, subliniind că majoritatea partenerilor de franciză sunt deschiși și bucuroși să accepte noile soluții.

Inspirație din natură

Potrivit comunicatului de presă, noul design al restaurantului prevede introducerea de culori strălucitoare - alb, galben, verde, mobilier simplu de linie, un iluminat mai bun. Sursa de inspirație pentru paleta de culori care va reprezenta noua identitate vizuală a companiei a fost, printre altele, oferta de legume proaspete care sunt folosite zilnic pentru pregătirea sandwich-urilor Subway. Clienții vor avea, de asemenea, "dovezi vizibile" că legumele sunt foarte proaspete și vor fi tăiate pe loc (așa cum s-a întâmplat de altfel încă din primul moment al înființării brandului), întrucât vitrine noi cu legume proaspete vor fi plasate în restaurantele Subway.

În plus față de interioarele care vor avea un look modern, restaurantele Subway vor avea și ecrane digitale pentru comenzi rapide, astfel încât clienții care nu au timp sau nu vor să aștepte în linie pot "comanda” sandwich-ul pe touchscreen, apoi își pot lua comanda dintr-un punct de servire separat. Detaliile tehnice, cum ar fi o varietate de prize și rețele de internet wireless devin, de asemenea, caracteristici obligatorii ale restaurantului. Odată cu noul design, așa cum a fost anunțat, Subway intenționează să introducă produse noi anul viitor, oferind astfel salată pico de gallo, produse de patiserie fără gluten, precum și o selecție mai variată de cafea.

Foto: Subway

Un pas înainte

“Aceste schimbări sunt rezultatul unei tendințe globale, dar și a deciziei de a face Subway să funcționeze ca un sistem complet transparent. Ne asigurăm permanent că toate produsele alimentare sunt mereu proaspete și sigure. În plus, am reușit deja să eliminăm coloranții artificiali, conservanții și aromele artificiale din toate produsele noastre, iar compania continuă să reducă, până la eliminare completă, cantitatea de carne care a fost tratată cu antibiotice. Potrivit unui sondaj realizat în SUA anul acesta, Subway a fost unul dintre lanțurile care a făcut cea mai mare schimbare în acest sens”, au declarat reprezentanții companiei.

Subway a schimbat anul trecut și sloganul, care este acum “Be Fresh” în loc de “Eat Fresh”. Se observă o schimbare completă a atitudinii, care nu vizează doar preparatele, ci și serviciile față de clienți. “Pentru a arăta ce înseamnă transparența și pentru a susține ceea ce spunem, pe fiecare pachet de produse, pe fiecare declarație, sunt menționate toate ingredientele și, cel mai important lucru este că toate ingredientele sunt naturale, iar clienții știu deja acest lucru", explică reprezentanții companiei, adăugând că Subway se distinge, prin urmare, de alte concepte similare de pe piață.


Cipele, Kristijano Ronaldo
Florentina Pene
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015