Premieră 5 to go Drive Thru

5 to go Drive Thru / Cu această nouă lansare, 5 to go mai bifează o premieră pe piața de HoReCa din România, noua locație fiind primul coffee shop cu drive thru aflat pe un drum național.
Vineri
27.07.2018
Din 25 iulie, călătoriile pe Valea Prahovei sunt mult mai plăcute pentru că pauza ta de cafea poate fi la 5 to go DRIVE THRU Nistorești!
 

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din România și din Europa de Est, lansează primul Drive Thru al grupului și totodată primul și singurul pit-stop de acest gen de pe un drum național, cafeneaua aflându-se pe DN1 București - Brașov.

La km 103, în localitatea Nistorești, zonă bine cunoscută pentru ambuteiaje și coloane de mașini pe carosabil, unul dintre cele mai îndrăgite brand-uri românești de cafenele, 5 to go, vine în întâmpinarea problemei traficului cu o cafenea cu servire tip drive thru, dar și cu o zonă generoasă de servire și relaxare în interiorul locației.

“Fie că ești doar în trecere și dorești să achiziționezi rapid o cafea, fie că dorești să faci un popas, un pit-stop mai de durată, noua cafenea 5 to go lansată în sistem de franciză pe DN1 București-Brașov, la km 103, este o oportunitate de deconectare și relaxare” spune Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

5 to go Drive Thru din zona Nistorești va oferi în scurt timp clienților săi și posibilitatea de a-și încărca mașina electric, prin intermediul unei stații de alimentare destinate mașinilor electrice sau hybrid.

“După o scurtă analiză a pieței și a zonei, am ajuns la concluzia că o stație de alimentare cu energie electrică pentru mașini este mai mult decât necesară pe DN1 București-Brașov. Cum politica 5 to go este îndreptată și către conservarea mediului înconjurător, am decis să împlementăm această stație de alimentare cu energie electrică, salutând astfel consumul responsabil de energie și resurse naturale” declară Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Cu această nouă lansare, 5 to go mai bifează o premieră pe piața de HoReCa din România, noua locație fiind primul coffee shop cu drive thru aflat pe un drum național. Totodată 5 to go devine primul lanț de cafenele cu 85 de locații pe teritoriul țării.


Business Development Manager