Premieră 5 to go Drive Thru

5 to go Drive Thru / Cu această nouă lansare, 5 to go mai bifează o premieră pe piața de HoReCa din România, noua locație fiind primul coffee shop cu drive thru aflat pe un drum național.
Vineri
27.07.2018
Din 25 iulie, călătoriile pe Valea Prahovei sunt mult mai plăcute pentru că pauza ta de cafea poate fi la 5 to go DRIVE THRU Nistorești!
 

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din România și din Europa de Est, lansează primul Drive Thru al grupului și totodată primul și singurul pit-stop de acest gen de pe un drum național, cafeneaua aflându-se pe DN1 București - Brașov.

La km 103, în localitatea Nistorești, zonă bine cunoscută pentru ambuteiaje și coloane de mașini pe carosabil, unul dintre cele mai îndrăgite brand-uri românești de cafenele, 5 to go, vine în întâmpinarea problemei traficului cu o cafenea cu servire tip drive thru, dar și cu o zonă generoasă de servire și relaxare în interiorul locației.

“Fie că ești doar în trecere și dorești să achiziționezi rapid o cafea, fie că dorești să faci un popas, un pit-stop mai de durată, noua cafenea 5 to go lansată în sistem de franciză pe DN1 București-Brașov, la km 103, este o oportunitate de deconectare și relaxare” spune Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

5 to go Drive Thru din zona Nistorești va oferi în scurt timp clienților săi și posibilitatea de a-și încărca mașina electric, prin intermediul unei stații de alimentare destinate mașinilor electrice sau hybrid.

“După o scurtă analiză a pieței și a zonei, am ajuns la concluzia că o stație de alimentare cu energie electrică pentru mașini este mai mult decât necesară pe DN1 București-Brașov. Cum politica 5 to go este îndreptată și către conservarea mediului înconjurător, am decis să împlementăm această stație de alimentare cu energie electrică, salutând astfel consumul responsabil de energie și resurse naturale” declară Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Cu această nouă lansare, 5 to go mai bifează o premieră pe piața de HoReCa din România, noua locație fiind primul coffee shop cu drive thru aflat pe un drum național. Totodată 5 to go devine primul lanț de cafenele cu 85 de locații pe teritoriul țării.


Cipele, Kristijano Ronaldo
Florentina Pene
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015