Felii de pizza pe bandă rulantă

Bella Italia Pizza Express / Deschiderea celei de-a doua locații din Brăila - 31 octombrie 2018
Vineri
09.11.2018
Cam așa am putea descrie cel mai bine ritmul accelerat de expansiune pe care franciza Bella Italia Pizza Express îl are anul acesta.
 

Bella Italia a deschis miercuri, 31 octombrie, a doua locație Pizza Express din Brăila, de data aceasta  în cartierul Viziru. Adaptat noului ritm de viață din ce în ce mai alert, conceptul de franciză Bella Italia·Pizza Express este destinat persoanelor grăbite, care nu au timp să savureze preparatele în restaurant. Servirea se face rapid, oferta de bază fiind pizza la felie. Prima unitate Pizza Express a fost deschisă în Brăila la începutul acestui an, în zona magazinului Winmarkt. A treia locație Pizza Express este deja în lucru și va fi deschisă la Râmnicu Vâlcea, în data de 15 decembrie 2018.

Am considerat că, după conceptul de restaurant și de Mall pe care l-am dezvoltat în România până acum, conceptul Bella Italia Pizza Express vine să completeze oferta de servicii pe care le oferim” - declară Iulian Zamfir, fondatorul francizei Bella Italia Pizza Express.

Cea de-a doua locație Pizza Expres din Brăila a fost deschisă într-una din zonele cu cel mai aglomerat trafic din Brăila. ”Cred că este o alegere bună din punct de vedere comercial amplasarea în locația de pe Calea Călărașilor, din zona Pistruiatu, în cartierul Viziru. Avem și o terasă generoasă, pe care, de la 1 ianuarie 2019, o vom amenaja conform unui proiect frumos, astfel încât să facem o terasă modernă. Programul este deocamdată de la 8:00 la 22:00 și vom vedea ulterior dacă va fi nevoie să îl extindem în așa fel încât să venim în întâmpinarea clienților.” - a spus Iulian Zamfir.

La inaugurarea celei de-a doua locații Pizza Express, au fost prezenți peste o sută de brăileni, adulți și copii, care au sărbătorit alături de personalul locației și în prezența oficialităților locale.

Venim în întâmpinarea locuitorilor din aceste zone cu produsul felie de pizza în diferite variante, de la Pizza Clasică până la Pizza Grande. Este o felie destul de mare, bogată, cu ingrediente deosebite. O felie de pizza are 180 de grame și costă 4 lei, astfel încât oricine să-și poată permite să mănânce o bucată de pizza de la Bella Italia” - a mai spus Iulian Zamfir.

În ceea ce privește sprijinul acordat francizatului de către francizor, Iulian Zamfir ne-a împărtășit că este alături de francizat atât până la deschiderea locației, cât și după demararea activității, prin organizarea unui studiu de piață pentru validarea locației, elaborarea contractulului de franciză, punerea la dispoziția francizatului a manualului de implementare al francizei Bella Italia, efectuarea planului de activități cu termene exacte, organizarea sesiunilor de instruire pentru francizat și angajații acestuia în cadrul Școlii Bella Italia - Școala de Excelență în domeniul gastronomic etc. În plus, la deschiderea fiecărei locații, francizatul va fi asistat pe o perioadă de aproximativ 10 zile, de către specialiștii Bella Italia, astfel încât activitatea să debuteze cât mai bine.

Pentru mai multe informații privind sistemul de franciză Bella Italia Pizza Express, costurile aferente, profilul francizatului, vă invităm să studiați catalogul de franciză, disponibil pe portalul nostru.


De la Pizza Clasică până la Pizza Grande / "O felie de pizza are 180 de grame și costă 4 lei, astfel încât oricine să-și poată permite să mănânce o bucată de pizza de la Bella Italia” - spune Iulian Zamfir, fondatorul francizei Bella Italia Pizza Express.
Business Development Manager