Coffee Studio Concept / ”Am avut foarte multe solicitări din partea clienților noștri care ne-au spus că-și doresc să aibă un spațiu mai mare, unde să poată sta să-și savureze cafeaua preferată" - declară Radu Savopol, fondator 5 to go.
Luni
25.03.2019
5 to go îi surprinde pe iubitorii de cafea cu o nouă locație, cea mai mare de până acum din portofoliul lanțului de cafenele.
 

Situată chiar în centrul Bucureștiului, pe strada Doamnei 27-29, noua cafenea ilustrează conceptul Coffee Studio by 5 to go, dezvoltat la începutul anului. Locația este cea de-a 8-a deschisă în 2019, din cele 50 stabilite ca obiectiv pentru anul în curs și este al 5-lea Coffee Studio din cele peste 100 de locații din întreaga țară.

Față de celelalte concepte dezvoltate până în prezent, fondatorii 5 to go, Radu Savopol și Lucian Bădilă, au gândit spațiul Coffee Studio ca pe unul generos și primitor, cu mai multe elemente de decor, cu o lumină caldă, în care clienții să se poată simți ca acasă și în care să se poată bucura de gama variată de produse. Spațiul impresionează prin designul cool și modern, cu un decor urban de influențe scandinave, și reprezintă locul ideal pentru a rămâne la o discuție la cafea, pentru a lucra, dar și pentru a te opri doar câteva minute pentru a te relaxa și a lua cafeaua favorită la pachet.

În plus, locul a fost conceput astfel încât să permită și organizarea de evenimente sau activări. ”Am avut foarte multe solicitări din partea clienților noștri care ne-au spus că-și doresc să aibă un spațiu mai mare, unde să poată sta să-și savureze cafeaua preferată. Ținem mult la feedback-ul primit de la ei, așa că am răspuns așteptărilor lor și am deschis cea mai mare locație 5 to go de până acum, cu un design cool, potrivită și pentru evenimente.”, a precizat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Noua cafenea va fi deschisă de la ora 07:00 până la 20:00, în fiecare zi, de luni până joi, respectiv până la ora 22:00 vinerea, sâmbăta și duminica.

Despre 5 to go

5 to go a luat naștere în anul 2015, odată cu lansarea primei cafenele în apropiere de Piața Lahovari. Patru ani mai târziu, 5 to go depășește 100 de locații deschise în 12 orașe din țară și devine cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.

Sub sloganul “Smile, there’s coffee!”, 5 to go oferă consumatorilor un spațiu cald și prietenos, unde cafeaua este actorul principal. Cafeaua folosită este una cu o aromă intensă, corpolentă, cremoasă, ce se constituie într-un blend unic, creat special pentru lanțul de cafenele 5 to go. Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a brandului, echipa 5 to go oferă clienților 5 motive principale să revină în una dintre cafenelele din grup: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.


Radu Savopol / Fondator 5 to go
Business Development Manager