Un nou proiect Start-up câștigat cu franciza Bella Italia

Locație în franciză Bella Italia Pizza Express / Compania şi-a propus să deschidă noi locaţii în marile oraşe din ţară şi să ajungă la un număr de peste 30 de unităţi, în următorii 2 ani.
Miercuri
16.10.2019
O nouă locație pe harta expansiunii naționale Bella Italia s-a adăugat în data de 11 octombrie 2019, prin deschiderea unei unități Pizza Express în orașul Târgoviște.
 

Lanţul de restaurante Bella Italia Pizza Express continuă expansiunea la nivel naţional şi deschide o nouă locatie, la Târgoviște, cu o investiţie de aproximativ 40.000 de euro, printr-un proiect Start-up, câștigat de către un francizat al rețelei.

Noua locaţie are o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi, fiind situată în zona de food court Kaufland (B-dul Unirii, nr. 18, rgoviște) și va fi deservită de 5 angajați.

Compania şi-a propus să deschidă noi locaţii în marile oraşe din ţară şi să ajungă la un număr de peste 30 de unităţi, în următorii 2 ani.

Noul concept de street food Bella Italia Pizza Express a intrat pe piaţa românească în februarie 2018, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Winmarkt Brăila. În prezent, Bella Italia Pizza Express numără 4 unităţi. urmând ca, până la sfârșitul anului, să se mai deschidă încă două locații.

Detalii privind oferta de franciză Bella Italia Pizza Express se regăsesc mai jos.


Bella Italia Pizza Express / Târgoviște, 11 octombrie 2019
Business Development Manager