Franciză profitabilă, în expansiune

Iulian Zamfir, fondatorul francizei Bella Italia
Iulian Zamfir, fondatorul francizei Bella Italia / Pentru cei care doresc să deschidă o afacere în franciză, care să fie profitabilă, în trend, dar și stabilă, cel mai simplu este să alegi un business de tip Bella Italia Pizza Express
Vineri
12.06.2020
Bella Italia este în plină expansiune la nivel național, în ciuda problemelor provocate de pandemie altor antreprenori.
 

Pizzeria Bella Italia, primul sistem de franciză 100% românesc pentru un restaurant/pizzerie, este un adevărat fenomen în ultimele luni. Pe 16 mai, a deschis o locație proprie Pizza Express în Kaufland Câmpina. Pe 1 iunie, francizatul din Târgoviște a deschis o a doua locație în cel de-al doilea complex Kaufland. A urmat, pe 9 iunie, deschiderea în franciză a unei Bella Italia Pizza Express în Kaufland Tecuci.  Peste câteva zile se va deschide o nouă locație proprie în Kaufland Comănești, iar la sfârșitul lunii iunie se va deschide un sediu cu totul special la Corbeanca, lângă București.  Urmează o pizzeria în franciză în Kaufland Slatina și o nouă locație proprie în Kaufland Tg. Secuiesc.

Pentru cei care doresc să deschidă o afacere în franciză, care să fie profitabilă, în trend, dar și stabilă, cel mai simplu este să alegi un business de tip Bella Italia Pizza Express. Cu un vad comercial foarte bun, sunt generate venituri sigure și constante. Cel mai nou concept de tip food-street l-am gândit special pentru nevoia clientului, care este în continuă mișcare în zilele noastre. Produse preparate în fața clientului, din ingrediente atent selecționate, atmosfera caldă, primitoare, promptitudine, servire impecabilă, spectacolul oferit de pizzari, gustul adevărat de pizza, toate acestea te vor face să revii cu siguranță la Bella Italia Pizza Express”, a declarat Iulian Zamfir, fondatorul afacerii.

Pentru a se alătura acestei rețele, Zamfir spune că este nevoie de oameni dinamici, chiar dacă nu au experiență în domeniul restaurantelor. Sunt binevenite în franciză și familiile care își doresc să înceapă o afacere, sau foști angajați în multinaționale care vor să își schimbe parcursul profesional și să se dezvolte pe cont propriu. Ca să iei o franciză Bella Italia, nu contează prea mult vârsta și nici dacă ai sau nu studii superioare. Importante sunt seriozitatea, determinarea și dorința de prosperitate, a adăugat Zamfir.

Antreprenorii se alătură afacerii beneficiază, printre altele, de cercetarea pieței locale, de evaluarea potențialelor locații, de sprijin pentru amenajarea spațiilor și de achiziția mobilierului și utilajelor,de instruire inițială și de un program continuu de pregătire în cadrul Școlii Naționale de Excelență în Industria Ospitalității “Bella Italia”. Francizații au la dispoziție și un magazin on-line pentru echipamente. La deschiderea fiecărei locații, francizatul va fi asistat pe o perioadă de aproximativ 10 zile, de către specialiștii Bella Italia.

Cu intenția ca și concetățenii lui să poată servi o pizza adevărată, ca la Napoli – de unde acest produs s-a răspândit în întreaga lume – în 1999, Iulian Zamfir a deschis Restaurantul -Pizzerie Bella Italia din Brăila.

Șase ani mai târziu, afacerea, devenită prosperă, se transformă în rețeaua de franciză Bella Italia. După o dezvoltare extraordinară în următorii ani, astăzi franciza Bella Italia oferă patru concepte de afacere. Primele două funcționează sub brandul Pizzeria Bella Italia: unul pe modelul de “pizzerie clasică” cu terasă și parcare, iar al doilea pentru centrele comerciale. Al treilea concept este Bella Italia Delivery, pentru livrări la domiciliu. Al patrulea și cel mai nou este Bella Italia Pizza Express, pentru persoanele grăbite. Oferta de bază este pizza la felie. O felie gustoasă și suficient de mare încât să sature orice client.

Mai multe informații privind începerea unei afaceri Bella Italia le găsiți în catalogul de franciză, disponibil pe portalul nostru.


Ștefan Pricop
Business Development Manager