Franciză de succes, cu noi parteneri

Dorian Hopârtean, nou partener Bella Italia / La Bella Italia am ajuns în momentul în care am știut ce dorim de la o franciză
Joi
16.07.2020
Pizzeria Bella Italia continuă să își extindă parteneriatele, de data aceasta în zona Olteniei.
 

Cu foarte puțin timp în urmă, o nouă unitate Bella Italia Pizza Expres s-a deschis în complexul Kaufland din municipiul Slatina. Franciza a fost achiziționată de o familie de oameni de afaceri, care nu are de gând să se oprească aici.

Suntem la prima experiență în sistemul de franciză. De-a lungul timpului, am studiat piața de francize, în special în domeniul culinar, în care avem experiență. La Bella Italia am ajuns în momentul în care am știut ce dorim de la o franciză”, a declarat Dorian Hopârtean.

Acesta a precizat că procesul de selecție a durat foarte puțin, doar câteva ore, pentru că Bella Italia a fost singurul francizor căruia i-a trimis o cerere de informare. În plus, spune că a intrat în acest parteneriat datorită aparentei simplități a produselor și a procedurilor, care trebuie să aibă, ca finalitate, un control al afacerii precis, în timp real. Un alt argument pentru care a ales Bella Italia este tipul produselor, cu o rată bună de vânzare, oricând și oriunde.

Pe lângă cele de mai sus, am luat decizia fermă de a deveni  parteneri-francizați Bella Italia în urma întâlnirii de la sediul central, din Brăila, unde am cunoscut o echipă dedicată și profesionistă, un colectiv ca o mare familie. Momentele petrecute cu domnul Zamfir și cu soția dumnealui au fost relaxante și ne-au făcut să avem încredere în succesul acestui demers. Le mulțumim”, a spus omul de afaceri.

În momentul actual, franciza din Slatina primește comenzi telefonice dar, în foarte scurt timp, va oferi și serviciul de livrare la domiciliu, pentru ca și clienții mai ocupați să se poată bucura de produsele savuroase de la Bella Italia.

Francizorul va deschide, în curând, o nouă locație în municipiul Craiova.

În ultimele luni, Bella Italia a devenit un adevărat fenomen. Deși pandemia a creat multe probleme, sistemul de franciză a intrat în expasiune. Au fost deschise locații proprii la Câmpina, Corbeanca, Comănești și urmează încă una la Kaufland Târgu Secuiesc. Un fracizat Bella Italia Pizza Express, de la Târgoviște, a mai deschis o locație. Altele, noi, funcționează deja la Tecuci și la Slatina. În curând, va mai fi una și la Craiova.

Iulian Zamfir, fondatorul afacerii, este convins de eficiența acesteia și crede că antreprenorii care vor să deschidă o afacere în franciză, care să fie stabilă și profitabilă, ar trebui să aleagă un business de tip Bella Italia Pizza Express. Important este să ai un vad comercial bun, deoarece acest concept de food-street este foarte atractiv pentru clienții zilelor noastre, care sunt foarte dinamici.

Produse preparate în fața clientului, din ingrediente atent selecționate, atmosfera caldă, primitoare, promptitudine, servire impecabilă, spectacolul oferit de pizzari, gustul adevărat de pizza, toate acestea te vor face să revii cu siguranță la Bella Italia Pizza Express”, spune Iulian Zamfir.

Noii parteneri trebuie să fie oameni dinamici, chiar dacă nu au experiență în domeniu. Pot fi familii care doresc să înceapă o afacere sau tineri din multinaționale care vor să își schimbe parcursul profesional. Nici vârsta și nici studiile superioare nu contează. Singurele importante sunt seriozitatea, determinarea și dorința de prosperitate.

Antreprenorii care se alătură afacerii beneficiază, printre altele, de cercetarea pieței locale, de evaluarea potențialelor locații, de sprijin pentru amenajarea spațiilor și de achiziția mobilierului și utilajelor,de instruire inițială și de un program continuu de pregătire în cadrul Școlii Naționale de Excelență în Industria Ospitalității “Bella Italia”. Francizații au la dispoziție și un magazin on-line pentru echipamente. La deschiderea fiecărei locații, francizatul va fi asistat pe o perioadă de aproximativ 10 zile, de către specialiștii Bella Italia.

Mai multe informații privind începerea unei afaceri Bella Italia le găsiți în catalogul de franciză, disponibil pe portalul nostru.


Ștefan Pricop
Business Development Manager