Cel mai cunoscut Cereal Bar, în expansiune

Radu Savopol, cofondator Cereal Crunch / Mă bucur să văd oameni cu viziune, dispuși să investească în lucrurile în care cred
Vineri
07.08.2020
Cereal Crunch a deschis, în centrul istoric al Craiovei, prima franciză din provincie a grupului, cu o investiție inițială de 40.000 de euro.
 

Noua locație, care dovedește viabilitatea conceptului de franciză, face parte din planul de dezvoltare pentru anul în curs, care include deschiderea de noi francizie în Capitală, dar și în provincie.

„Am preluat acest business la finalul anului 2019 și ne-am propus atunci, pentru primul an, să deschidem cinci noi francize în București și în țară. Mă bucur să văd oameni cu viziune, dispuși să investească în lucrurile în care cred și am fost încântat să descopăr că cei care au preluat franciza de la Craiova sunt antreprenori tineri, dinamici, cu obiective îndrăznețe și determinați să le îndeplinească. Mizăm și aici pe un design cool, modern, pe multă lumină, culoare și pe o atmosferă prietenoasă, dar și pe multă verdeață, la fel ca în locațiile din București. Ca plan de business pentru această franciză, estimăm pentru anul acesta să ajungem la un număr de 70 - 100 de bonuri zilnic, iar după un an, ne propunem să ajungem la o medie de 150 de bonuri”, a declarat Radu Savopol, cofondator Cereal Crunch & 5 to go.

Antreprenorii care vor să se alăture conceptului de franciză Cereal Crunch sunt susținuți îndeaproape, cu proiectarea și pregătirea spațiului - care este adaptat zonei, cu un plan de afacere personalizat, dar și cu pregătirea personalului înainte și după deschiderea locației. Mai mult, francizaților li se asigură o sortimentație selectată și adaptată conceptului, o colaborare eficientă cu furnizorii – care sunt selectați de francizor. Totodată, beneficiază de suport de marketing, deschiderea locației fiind asistată de francizor și promovată în mod activ și eficient.  

Locația din Craiova este chiar în zona centrului vechi și își așteaptă clienții  să testeze cele peste 100 de sortimente de cereale, alături de multe varietăți de lapte și de topping-uri. Oferta, generoasă, include și sucuri, cafea sau smoothie. Cereal bar-ul craiovean are o suprafață amplă, de 80 de metri pătrați, cu 35 de locuri la interior și 20 pe terasă. Potrivit estimărilor, cifra de afaceri ar trebui să atingă 75.000 de euro pentru perioada august - decembrie a acestui an, în condiții normale de funcționare, iar pentru anul următor, să se apropie de 200.000 de euro.

În spatele Cereal Crunch sunt trei antreprenori cu experiență în domeniul HoReCa, Radu Savopol și Lucian Bădilă - cofondatori ai celui mai mare lanț de cafenele din România, 5 to go, și Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar.

Cereal Crunch are deschise două spații în București, la Piața Națiunile Unite și în apropiere de Universitate, pe strada Hristo Botev 1. Meniul oferă peste 100 de tipuri de cereale din toată lumea, dar și locale, alături de 16 tipuri de lapte și peste 20 de topping-uri.

Mai multe informații privind începerea unui parteneriat cu Cereal Crunch puteți găsi în catalogul de franciză, disponibil pe portalul nostru.


Cereal Crunch, un concept de succes / Fondatorii Cereal Crunch estimează că anul viitor, la Craiova se va înregistra o cifră de afaceri de aproximativ 200.000 de euro
Ștefan Pricop
Business Development Manager