O afacere cu câștiguri rapide

Ice and Roll, o afacere rentabilă / Rulota Ice and Roll poate să îți aducă foarte repede câștiguri, să devină rentabilă în scurt timp
Vineri
10.06.2022
Ice and Roll este o afacere care poate fi lansată în două săptămâni. Cu setul de instrumente primit, francizatul rentabilizează rapid investiția și începe să câștige.
 

Ice and Roll este o remorcă de catering la cheie, care funcționează staționar și este complet echipată conform standardelor rețelei. Remorcile sunt dotate cu echipamentele necesare pentru producerea de înghețată twist, vafe și deserturi, în conformitate cu standardele sanitare și de calitate. De asemenea, este eficient și spațiul de depozitare al punctelor, care pot păstra provizii pentru 30 de zile. Francizatul nu are nevoie de o cameră suplimentară. Astfel de soluții elimină costurile de amenajare a spațiilor și de adaptare la cerințele francizorului.

Afacerile sub marca Ice and Roll se bazează pe reguli simple. Astfel, recrutarea în rețea durează un timp scurt, aproximativ o săptămână. La prima întâlnire, francizatul face cunoștință, printre altele, cu condițiile de investiție într-un punct de lucru și cu cele de cooperare în franciză. Dacă un partener se decide să coopereze, formalitățile sunt rezolvate, apoi urmează un curs de pregătire de cinci zile - o zi de teorie la sediul companiei și altele patru de stagiu la sediul central. Cursurile de formare acoperă aspecte ale conducerii unei afaceri, de exemplu pregătirea unui punct pentru a începe vânzarea, comanda și primirea mărfurilor, depozitarea și vânzarea produselor, precum și managementul personalului și motivarea angajaților.

Ice and Roll este o franciză care poate fi combinată cu un loc de muncă cu normă întreagă sau cu altă activitate. În acest fel, antreprenorul își poate multiplica sursele de venit, fie prin continuarea activitatii curente, fie prin preluarea a mai mult de un punct de lucru.

Soluțiile oferite de Ice and Roll sunt axate pe profit rapid permițând, totodată, flexibilitatea activității desfășurate. Datorită acestui lucru, partenerul poate să își păstreze serviciul sau poate deschide noi puncte de lucru în rețea. Remorcile Ice and Roll sunt echipate cu dispozitive care sunt utilizate pentru a monitoriza situația în orice moment. În primul rând, este vorba despre utilizarea de camere și terminale. Francizatul poate observa personalul, cum sunt serviți clienții, casa de marcat și ora primei și cea a ultimei tranzacții.

Astfel de soluții vă permit să vă controlați de la distanță afacerea și să desfășurați și alte activități profesionale în același timp. “Ice and Roll este un concept care se adaptează cu ușurință stilului de viață al francizaților. Un partener poate conduce mai multe unități și să aibă și un serviciu cu normă întreagă. Desigur, în acest caz, angajații competenți sunt esențiali. Fără aceștia, menținerea calității punctelor de lucru ar fi dificilă, mai ales la distanță”, spune Mircea Coman, consultant în franciză.

Puncte de desfacere Ice and Roll se găsesc deja în mai multe orașe din România, la intrările principale în galerii și centre comerciale. Potrivit lui Mircea Coman, acestea sunt cele mai vizibile locuri posibil. De obicei, clienții urmează același drum către centrele comerciale. Prin urmare, existența remorcii la intrarea principală crește semnificativ probabilitatea vânzării produselor.

Compania găsește, în mod independent, locații pentru francizații săi, negociază prețurile de închiriere și organizează toate formalitățile, apoi livrează remorca la adresa indicată, unde francizatul va începe afacerea.

Investiția minimă pentru un punct de vânzare Ice and Roll este de 10.000 de euro. Aceasta este o contribuție care vă permite să începeți o afacere în franciză. Restul investiției provine din contractul de închiriere obținut cu ajutorul companiei. Rentabilitatea investiției este foarte rapidă și se poate să aibă loc în același sezon. Francizatul câștigă bani din prima zi de funcționare. Mulți dintre francizați plănuiesc să investească în mai multe puncte, a adăugat consultantul în franciză Mircea Coman.

În prezent, în România sunt 25 de puncte, iar până la sfârșitul anului vor fi 35.

Business Card Ice and Roll

• Ice and Roll face parte din cea mai mare rețea europeană de street food. Rulotele sale gastronomice oferă mobilitate, costuri reduse și profitabilitate.

• Investiție totală: valoarea minimă a investiției, contribuție proprie la finanțarea cu leasing, începe de la 50.000 de lei (depinde de condițiile de leasing aranjate și de opțiunea de business aleasă).


Mircea Coman, consultant în franciză / Ice and Roll este un concept care se adaptează cu ușurință stilului de viață al francizaților. Un partener poate conduce mai multe unități și să aibă și un serviciu cu normă întreagă
Ștefan Pricop
Business Development Manager