Tradiție și noi tehnologii

Franciză fără redevență, un avantaj rar / Francizații Ciorbe și Plăcinte au un mare avantaj – nu plătesc redevență pentru activitatea prestată
Miercuri
15.06.2022
Valoarea gastronomiei tradiționale este tot mai mult pusă în evidență prin conceptul lansat de franciza Ciorbe și Plăcinte.
 

Franciza îmbină oferta de produse culinare cunoscute de toată lumea cu noile tehnologii de vânzare, iar noii parteneri apreciază rapididatea cu care afacerea își demostrează rentabilitatea.

Rezultatul acestei viziuni se concretizează prin faptul că tot mai mulți parteneri se alătură rețelei, așa cum este cazul celui mai nou restaurant deschis în București, situate pe Șoseaua Colentina nr. 76. Ca și ceilalți, noul francizat a fost atras de faptul că a preluat o afacere la cheie, cu redevență 0 și află toate secretele succesului mărcii, astfel încât să aibă un management eficient și profitabil.

Totodată, noul partener are acces imediat la cei mai buni furnizori de echipamente și la un soft de gestiune, așa că nu are nevoie decât de un click ca să se asigure de eficacitatea afacerii.

Noul francizat beneficiază de de suport în stabilirea locației și amenajarea propriului local, dar și pentru gestionarea afacerii în sine. Restaurantele pot pleacă de la o suprafață de 50 mp și pot avea și peste 100 mp.

Totodată, acesta are parte de o pregătire profesională în cadrul locațiilor Ciorbe și Plăcinte, astfel încât să nu aibă nevoie de mai mult de două luni ca să înțeleagă pe deplin modul de lucru în cadrul brandului.

Specializat în produse tradiționale, brandul Ciorbe și Plăcinte a înțeles că promovarea este deosebit de importantă pentru francizați. Ce sprijin vor avea, în acest sens, cei care vor să li se alăture?

Ciorbe și Plăcinte a intrat pe piață în 2019 și recurs imediat la un concept inteligent, care a venit în întâmpinarea clienților, dar și la acordarea de suport total pentru noii parteneri.

Așa că au creat un spațiu confortabil, plăcut, unde poți să te simți bine în pauza de masă sau dacă doar vrei să servești preparate tradiționale, gustoase și sănătoase, preparate din materii prime proaspete.

Și în privința deservirii clienților, cei de la Ciorbe și Plăcinte au venit în întâmpinarea francizaților. Așa se face că serviciile de servire și de livrare au fost standardizate la nivelul întregului lanț. Este vorba despre site-ul www.ciorbeplacinte.ro. Prin acesta, clientul poate cumpăra produse cu livrare, iar plata se poate face fie cu cardul pe site, fie în numerar la curier. Extrem de important, comanda pleacă spre locația cea mai apropiată de adresa clientului, ceea ce aduce un avantaj francizatului. Sistemul este automatizat și se bazează pe geolocație.

În concluzie, site-ul lucrează pentru francizați, pe toată perioada colaborării. Fără costuri suplimentare, aceștia vor primi automat comenzi pe care altfel, poate, nu le-ar fi avut. Mai mult, francizații vor putea să folosească această platformă - dezvoltată după toate standardele actuale - ca pe un instrument de prezentare a propriului business.

Un alt beneficiu constă în faptul că de promovarea site-ului pe paginile de Facebook, Google și alte canale media se ocupă francizorul. Faptul că notele brandului depășesc, în medie, 4.5 din 5 stele pe Google dovedește eficiența sistemului.

Business Card Ciorbe și Plăcinte

Rețeaua “Ciorbe și Plăcinte”este o combinație aproape perfectă între restaurant de tip fast-food și servirea clasică la masa

Taxă unică la semnarea contractului - 2000 de euro

Franciza poate fi deschisă în doar trei pași simpli

Investiție totală: 25.000-45.000  de euro


Francizații au suport clasic dar și de ultimă oră / Francizații Ciorbe și Plăcinte au parte de acces la sistemele clasice de pregătire, dar și la noi tehnologii care să le permită creșterea vânzărilor și gestionarea eficientă a afacerii
Ștefan Pricop
Business Development Manager