Tradiția, un argument pentru succes

Tradiție și servicii moderne
Tradiție și servicii moderne / Brandul Ciorbe și Plăcinte oferă clienților produse gastronomice tradiționale românești, bazându-se pe servicii și tehnologii moderne care permit creșterea vânzărilor și gestionarea eficientă a afacerii
Luni
18.03.2024
În cazul francizei Ciorbe și Plăcinte, tradiția gastronomică românească constituie o garanție că afacerea are viitorul asigurat.
 

Unul dintre cei mai noi parteneri ai rețelei de franciză confirmă viabilitatea acestei perspective, mai ales că afacerea este puternic susținută de noile tehnologii.

Renata Boicu, absolventă a facultății și masterului în domeniul marketingului, este la prima sa experiență antreprenorială. Din această postură, spune că, la început, a fost destul de dificil. Mai ales cu birocrația sau cu selectarea personalului, dar pe parcurs lucrurile s-au aranjat și este din ce mai bine. Toată pregătirea afacerii a durat aproximativ o lună și jumătate și, chiar dacă documentația a durat mai mult, rețeaua a lucrat bine și și-a dovedit eficiența.

Noul restaurant Ciorbe și Plăcinte a fost deschis în București, pe bulevardul Ion Mihalache 104, cu cu mai puțin de o lună în urmă, iar Renata este convinsă că a ales franciza pe care o căuta.

Tânăra antreprenoare, care acum se ocupă doar de franciză, spune că dintotdeauna și-a dorit să aibă restaurantul ei, iar principalul atu în alegerea acestei afaceri este că primește produsele culinare gata făcute.

Cât despre cooperarea cu francizorul și sprijinul pe care l-a primit din partea acestuia, Renata apreciază că acesta este foarte implicat și acordă permanent ajutorul și susținerea necesară.

Chair dacă a început afacerea de puțină vreme, Renata crede că va deschide și alte restaurante, pentru că este un domeniu care este extrem de necesar comunităților și va fi mereu așa.

Ciorbe și Plăcinte a intrat pe piață în 2019 și recurs imediat la un concept inteligent, care a venit în întâmpinarea clienților, dar și în acordarea de suport total pentru noii parteneri. Așa că au creat un spațiu confortabil, plăcut, unde poți să te simți bine în pauza de masa sau dacă doar vrei să servești preparate tradiționale, gustoase și sănătoase, preparate din materii prime proaspete.

Au venit și în întâmpinarea francizaților. Așa se face că serviciile de servire și de livrare au fost standardizate la nivelul întregului lanț. Este vorba despre site-ul www.ciorbeplacinte.ro. Prin acesta, clientul poate cumpăra produse cu livrare, iar plata se poate face fie cu cardul pe site, fie în numerar la curier. Extrem de important, comanda pleacă spre locația cea mai apropiată de adresa clientului, ceea ce aduce un avantaj francizatului. Sistemul este automatizat și se bazează pe geolocație.

În concluzie, site-ul lucrează pentru francizați, pe toată perioada colaborării. Fără costuri suplimentare, aceștia vor primi automat comenzi pe care altfel, poate, nu le-ar fi avut. Mai mult, francizații vor putea să folosească această platformă - dezvoltată după toate standardele actuale - ca pe un instrument de prezentare a propriului business.

Deținătorii brandului Ciorbe și Plăcinte, specializat în produse tradiționale, au înțeles că promovarea este deosebit de importantă pentru francizați. Ce sprijin vor avea, în acest sens, cei care vor să li se alăture? Un beneficiu important constă în faptul că de promovarea site-ului pe paginile de Facebook, Google și alte canale media se ocupă francizorul. Rezultatul este că notele brandului depășesc, în medie, 4.5 din 5 stele pe Google.

Cei care devin parteneri ai brandului Ciorbe și Plăcinte au parte de susținere totală în gestionarea afacerii. Este o afacere la cheie în care ți se vor spune toate secretele succesului mărcii, astfel încât să ai un management eficient și profitabil. Totodată, vei avea acces la cei mai buni furnizori de echipamente și la un soft de gestiune.

De asemenea, noul francizat beneficiază de pregătire profesională în  cadrul locațiilor Ciorbe și Plăcinte, astfel încât să nu fie necesare mai mult de două luni ca să deprindă modul de lucru specific.


Ștefan Pricop
Business Development Manager