Dogu, un concept culinar de succes

Franciza Dogu, inovativă și profitabilă / Franciza Dogu, cu produsele sale surprinzătoare, este un concept inovativ menit să se extindă datorită profitabilității și abilității de a se adresa tuturor gusturilor
Luni
27.05.2024
Cu un concept culinar reinterpretat cu multă măiestrie și care se bucură de succes, franciza Dogu este o oportunitate pentru antreprenorii care vor să intre în lumea fast-food.
 

Dogu, un concept integral românesc, este deja un nume care și-a făcut simțită prezența în piață. Cu o reputaţie solidă, obținută prin reinterpretarea îndrăzneaţă a clasicului hot-dog și maniera de a-și dezvolta afacerea într-o lume concurențială, Dogu nu doar că oferă o experienţă culinară sofisticată, ci și un sistem de francizare eficient și profitabil.

Ce argumente aduce franciza Dogu pentru a-i convinge pe noii parteneri să i se alăture? Într-o perioadă în care diversitatea culinară este esenţială, conceptul se remarcă printr-o abordare îndrăzneaţă şi creativă. Hot-dogul reinventat devine punctul central al unui meniu variat, menit să încânte toate categoriile de vârstă. Arome neaşteptate şi combinaţii inedite transformă modul în care privim fast-food-ul. Toate acesta fac ca Dogu să îţi ofere experienţa celui mai bun hot-dog din România. Totodată, aduce o serie de alte produse deosebite, un mix cultural și gastronomic greu de găsit în altă parte.

Dogu propune un proiect de francizare adaptabil pentru diverse formate şi locaţii. De la fast-food casual , fast-food stradal până la food truck-uri şi concepte shop-in-shop, Dogu se integrează armonios în diferite medii. Cu două locaţii deschise în doar doi ani de la înfiinţare în Bucuresti ( în zona Domenii şi în cadrul Park Lake Mall)  Dogu este deja o investiție cu un potențial deosebit.

"Povestea Dogu a început în pandemie, la începutul anului 2020. Am avut mai mult timp liber la dispoziție în pandemie și timp de a crea. Ne-am dorit de mult să facem un pas înspre HoReCa, chiar ne gândeam la o franciză QSR internațională, tip McDonald's, doar că ne-am gândit că putem să încercăm să facem și conceptul nostru. Mai mult, produsul nostrum este mai sănătos decât cel clasic de pe piața fast-food, cu carne gătită la cuptor, nu prăjită, cu chifla cu premix cu turmeric. Totodată, avem paste fără gluten și deserturi sugar free", spune Otilia Călin, cofondatoare Dogu.

Cât privește momentul de început, cei doi creatori ai afacerii au avut o oportunitate pe care au speculat-o inspirat. Atunci când s-au închis toate restaurantele, au folosit oportunitatea de a găsi bucătari foarte buni, locații pe care le-au putut închiria, furnizori cu clienți care și-au oprit activitatea.

Fondatorii Dogu caută oameni ambițioși și creativi, competitivi și cu spirit antreprenorial, deschiși ca și ei la inovație, dar și hotărâți să își dedice tot timpul afacerii.

Noii veniți vor fi sprijiniți în alegerea și amenajarea locației, furnizarea de echipamente profesionale, a softului de vânzare și a licențelor aferente, managementul resurselor umane și formarea personalului, furnizarea de materii prime și ingredient, monitorizarea costurilor, audit lunar și P&L, precum și prin organizarea periodică de întâlniri cu francizații. De asemenea, este asigurată îndrumarea pe tot parcursul contractului de franciză, care este încheiat pe o perioadă de cinci ani.

 


Dogu, produse sănătoase / Conceptul Dogu înseamnă produse sănătoase
Ștefan Pricop
Business Development Manager