Mini-amandinele şi cozonacii zburători la mare căutare

Rețeaua Ana Pan numără în prezent 18 magazine proprii și 4 în regim de franciză, amplasate în București, Corbeanca și Otopeni.

Foto: Magazinul Ana Pan din Otopeni
Marți
21.08.2012
Rețeaua de cofetării Ana Pan dezvoltă un nou format de magazin.
 

Ana Pan Express, noul format de magazin dezvoltat de rețeaua de cofetării Ana Pan, deținută de omul de afaceri George Copos, va oferi un număr redus de sortimente de prăjituri și produse de patiserie în sistem de servire rapidă. Noul concept a fost influenţat de schimbarea comportamentului de consum al clienților, din ce în ce mai presați de folosirea eficientă a timpului. ”Tot mai puțini români merg la cofetărie ca să mănânce o prăjitură. Ei preferă să-și cumpere produsele la pachet, pe care le servesc acasă, împreună cu familia, sau la serviciu.”, spune Mariana Lepuș, Director Dezvoltare Franciză în cadrul Ana Pan.

Rețeaua Ana Pan comercializează produse de cofetărie, de patiserie și de panificație, dar și produse specifice pentru diferite evenimente. În cofetării, cele mai populare deserturi sunt mini-amandinele, prăjiturile cu fructe și torturile eveniment, realizate cu ajutorul unor designeri specializați. La produsele de patiserie se evidențiază ”cozonacii zburători”, covrigii speciali, merdenelele și brânzoaicele. ”Scândurica”, un produs natural, bogat în fibre, și pâinea ”Ana”, un amestec de cereale, secară, germeni de grâu și semințe, sunt cele mai căutate produse de panificație.

Cu o activitate de 22 de ani pe piața locală, rețeaua Ana Pan numără în prezent 18 magazine proprii și 4 în regim de franciză, amplasate în București, Corbeanca și Otopeni. Ultima cofetărie Ana Pan a fost inaugurată la sfârşitul lunii iulie, pe strada Ştefan cel Mare din Bucureşti.

Noul format de magazin Ana Pan Express va permite, pentru început, dezvoltarea reţelei şi în zone situate la 200 de kilometri în jurul Capitalei. Investiţia într-o franciză clasică Ana Pan variază între 30-35.000 de euro, iar în noul format de magazin între 10-15.000 de euro.

Prima cofetărie Ana a fost deschisă în toamna anului 1990 de George şi Mihaela Copos. În 1994, din prima cofetărie Ana s-a dezvoltat Ana Pan, societate pe acţiuni cu capital integral privat, care are ca domeniu de activitate fabricarea şi comercializarea produselor de cofetărie, patiserie şi panificaţie. În noiembrie 2007, compania a lansat sistemul de franciză de distribuţie.

(Elena Cărăușu)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015