Nici unul din cele 280 restaurante Subway din India nu vinde sandvişuri cu carne de vacă deoarece hinduşii, majoritari în India, consideră vacile animale sacre.
Miercuri
22.08.2012
Subway va deschide în India primul său restaurant pentru vegetarieni.
 

Subway va deschide în Punjab, India, primul restaurant pentru vegetarieni al reţelei, scrie publicaţia Times of India. Francizorul Subway a fost convins să ia această decizie de reprezentanţii universităţii Lovely Professional University din Jalandhar, renumită pentru promovarea produselor vegeriene. Restaurantul va fi deschis în interiorul campusului, pe 4 septembrie, într-o zi de marţi, când majoritatea hinduşilor evită să mănânce carne.

Deschiderea noului restaurant marchează o schimbare importantă în politica de marketing a companiei Subway, care are doar două produse vegetarieni în meniurile din Europa şi din America. În prezent, lanţul american deţine în India 280 de restaurante. Nici unul dintre ele nu vinde sandvişuri cu carne de vacă deoarece hinduşii, majoritari în India, consideră vacile animale sacre.

Subway este al doilea mare lanţ de restaurante care deschide o unitate pentru vegetarieni. Pizza Hut a exclus carnea din meniurile unui restaurant din Gujarat, India.

Subway deţine în prezent aproximativ 37.000 de restaurante, în aproape 100 de ţări. Compania a fost înființată în anul 1965, în Connecticut, Statele Unite ale Americii, și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. Toate facilitățile Subway funcționează ca rețea de franciză.

Subway în România

Subway a intrat pe piaţa românească în aprilie 2012. Până în prezent, compania a deschis 4 unităţi pe piaţa locală: două în Bucureşti, una în zona Piaţa Victoriei şi una în centrul comercial Sun Plaza, şi câte una în Iaşi şi în Cluj Napoca. Restaurante în construcţie sunt în oraşele Piteşti, Timişoara şi Ploieşti. Pentru următorii 4 ani, Subway vizează deschiderea a 40 de unităţi în țara noastră.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015