Un nou Subway la Timișoara

Produsele de bază din meniurile Subway sunt sandwich-urile, gamă completată de salate, tortilla, prăjiturele și băuturi răcoritoare.
Joi
30.08.2012
Noul francizat mai are și alte afaceri în domeniul alimentației publice.
 

Subway inaugurează pe 1 septembrie a cincea locație din România, în food court-ul Iulius Mall din Timișoara. Investiția pentru deschiderea noului restaurant a totalizat aproximativ 100.000 de euro. Bogdan Biber, noul francizat, mai are și alte afaceri în domeniul alimentației publice, scrie Bursa. Acesta spune că în viitorul apropiat va deschide și alte unități.

Subway a deschis până în prezent 4 restaurante pe piaţa locală. Două dintre acestea se află în Bucureşti, unul în zona Piaţa Victoriei şi unul în centrul comercial Sun Plaza. Celelalte două restaurante au fost deschise tot în cadrul rețelei Iulius Grup, respectiv în ansamblul multifuncțional Palas Iași și în Iulius Mall Cluj.

Compania a stabilit locația și pentru cea de-a treia unitate din București, în clădirea de birouri UpGround Business Center din Pipera și are restaurante în construcție în orașele Pitești și Ploiești. Reprezentanţii fast-food-ului au anunţat că dacă vor găsi un investitor interesat de franciza Subway la Buzău, vor deschide un restaurant şi în acest oraş.

Taxa pentru o franciză Subway variază între 7.500-10.000 de euro. La aceasta se adaugă investiţia în restaurant, între 100.000 de euro şi 220.000 de euro, în funcţie de planul de franciză ales. După lansare, francizaţii plătesc un procent săptămânal de 8% din cifra de afaceri pentru roialităţile de franciză şi 4,5% pentru fondul de advertising.

Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în 99 de ţări. Compania a fost înființată în anul 1965, în Connecticut, Statele Unite ale Americii, și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. Toate facilitățile Subway funcționează ca rețea de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015