Quasi Pronti se extinde în Bacău și în Cluj

Quasi Pronti a venit cu un nou concept de fast-food pe piața locală, oferind ca produse principale pastele, specialitățile din paste și pizza, toate pregătite în fața clientului.
Miercuri
12.09.2012
Rețeaua de restaurante de tip fast-food deschide în septembrie două noi francize.
 

Pe 21 septembrie compania va deschide un restaurant în Arena Mall din Bacău. Cea de-a doua locație va fi inaugurată pe 27 septembrie, în Iulius Mall Cluj. Ambii francizați Quasi Pronti dețin și alte business-uri. În prezent, Quasi Pronti are 6 locații în România: în mall-ul Liberty Center din București, în Maritimo Shopping Center din Constanța, în Atrium Mall din Arad, în Iulius Mall Timișoara, în Promenada Mall Brăila și în Lotus Center din Oradea.

”Partenerii Quasi Pronti sunt dovada unui business profitabil care reprezintă o perspectivă investițională atractivă și pentru alți potențiali oameni de afaceri din România. Împreună vom dezvolta o rețea de restaurante cu acoperire la nivel național care să se bucure de popularitate și de apreciere din partea clienților care doresc să obțină cea mai bună calitate la cel mai scăzut preț." , a declarat Gabriela Găvojdea, Master Francizat Quasi Pronti în România, Director General Gustos Food SRL, compania care a adus franciza Quasi Pronti pe piața locală.

Master Francizatul Quasi Pronti în România a întocmit împreună cu francizorul din Portugalia un plan care prevede deschiderea a două unități pe an. Pentru anul 2012, Quasi Pronti România și-a depășit cu 100% obiectivele, compania având programate până la finalul acestui an, pe lângă cele două restaurante din Bacău și din Cluj, alte două inaugurări, în centrul comercial AFI Palace din București și în Ploiești Shopping City.

Deschiderea unui restaurant Quasi Pronti necesită o investiție de aproximativ 30.000 de euro, la care se adaugă taxa de franciză de 10.000 de euro și 5.000 de euro taxa de training. Un restaurant Quasi Pronti poate fi deschis în maximum 2 luni, însă compania are și experiența deschiderii unei unități în 9 zile. Potrivit reprezentanilor companiei, investiția poate fi recuperată în 1-2 ani de la demararea afacerii.

Franciza Quasi Pronti a fost adusă în România de Gabriela și Dan Găvojdea, în anul 2008, prin intermediul companiei Gustos Food SRL. Primul restaurant al rețelei a fost deschis în mall-ul Liberty Center din București. Compania a venit cu un nou concept de fast-food pe piața locală, oferind ca produse principale pastele, specialitățile din paste și pizza, toate pregătite în fața clientului.

(Elena Cărăușu)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015