Pizza Dominium deschide a cincea unitate din București

Dominium România deschide a cincea unitate din Capitală în Galeria Comercială Titan a supermaketului Auchan.
Miercuri
12.09.2012
Restaurantul va fi inaugurat în septembrie, în Galeria Comercială Titan a supermaketului Auchan.
 

Cel de-al cincilea restaurant din Capitală al lanțului Dominium România va avea o capacitate de 80 de locuri și va acoperi prin serviciul de delivery întreg cartierul Titan. Investiția în noua unitate se ridică la 200.000 de euro. Dominium Titan va fi singurul restaurant din galeria Titan care va oferi servire la masă, iar sala de servire va fi în totalitate destinată fumătorilor.

În anul 2013, Dominium România va deschide o nouă unitate în centrul comercial AFI Palace Ploiești, subsidiar al grupului AFI Europe. Compania mai vizează alte două locații din Capitală care sunt în curs de deschidere, Park Lake Plaza și Mega Mall.

Lanțul de restaurante Dominium a intrat pe piața din România în anul 2007. În prezent, compania deține 4 locații în Capitală: în cartierul Ștefan cel Mare- Calea Moșilor, în zona Lipscani, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni, în Militari Shopping Center, la care se adaugă cea care va fi deschisă în Galeria comercială Titan.

Dominium România este reprezentatul lanțului de restaurante polonez Pizza Dominium, care și-a început activitatea în Varsovia, în anul 1993. În prezent, Pizza Dominium deține peste 70 de locații în Polonia. Pizza Dominium este clasat pe locul al treilea în Polonia ca dimensiuni și cifră de afaceri, dupa TelePizza și Pizza Hut. Cifra de afaceri a grupului Pizza Dominium în anul 2011 a fost de 1,6 mil. Euro.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist