Quasi Pronti a deschis un nou restaurant la Bacău

Deschiderea unui restaurant Quasi Pronti necesită o investiție de aproximativ 30.000 de euro, la care se adaugă taxa de franciză de 10.000 de euro și 5.000 de euro taxa de training.
Luni
24.09.2012
Noul francizat vrea să deschidă mai multe unități în zona Moldovei.
 

Rețeaua de restaurante de tip fast-food Quasi Pronti a deschis pe 21 septembrie o nouă unitate în franciză, la etajul doi al centrului comercial Arena Mall din Bacău. Restaurantul are o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi şi deserveşte întregul food court al centrului comercial. Noul fast-food a creat zece noi locuri de muncă. În primele zile de la deschidere peste 1.000 de clienţi au testat preparatele Quasi Pronti. Cele mai solicitate feluri de mâncare au fost penele tricolore cu ciuperci, smântână şi şuncă, lasagna bolognese şi pizza Quatro Stagioni.

Sorin Mihăilă, noul francizat al reţelei Quasi Pronti, intenţionează să deschidă şi alte restaurante în viitor: „Locaţia Quasi Pronti din Arena Mall Bacău este un prim restaurant din seria mai multor deschideri ce vizează toată zona de est a Moldovei, în oraşe precum Iaşi, Piatra Neamţ şi Suceava. Suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte succesul acestui concept de restaurant atât timp cât majoritatea clienţilor din această zonă este foarte familiarizată cu specificul şi deliciile bucătăriei italieneşti.”

Tot în luna septembrie, Quasi Pronti va inaugura o locaţie în Iulius Mall Cluj, iar până la finalul acestui an compania va deschide alte două restaurante, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşti şi în Ploieşti Shopping City. În prezent, Quasi Pronti are 7 locații în România: în mall-ul Liberty Center din București, în Maritimo Shopping Center din Constanța, în Atrium Mall Arad, în Iulius Mall Timișoara, în Promenada Mall Brăila, în Lotus Center din Oradea și în Arena Mall din Bacău.

Franciza Quasi Pronti a fost adusă în România de Gabriela și Dan Găvojdea, în anul 2008. Primul restaurant al rețelei a fost deschis în mall-ul Liberty Center din București. Compania a venit cu un nou concept de fast-food pe piața locală, oferind ca produse principale pastele, specialitățile din paste și pizza, toate pregătite rapid în fața clientului.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/6/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015