Secretele produselor McDonald’s sunt dezvăluite românilor

Reprezentanții lanțului de fast-food vor să demonstreze prin intermediul campaniei ”Porți deschise la McDonald’s” că produsele lor sunt sănătoase și conțin ingrediente pe care le are toată lumea în bucătărie.
Vineri
02.11.2012
Lanțul de fast-food desfășoară o campanie prin care clienții pot afla mai multe despre produsele și serviciile oferite de cel mai mare lanț de restaurante din România.
 

Săptămâna viitoare fanii McDonald’s pot afla cum sunt pregătiți burgerii, cartofii și aripioarele picante din meniurile restaurantului. McDonald’s România desfășoara în perioada 5-11 noiembrie campania națională ”Porți deschise la McDonald’s”, prin intermediul căreia clienților li se dezvăluie modalitatea de preparare a produselor fast-food-ului. Totodată aceștia au ocazia să discute și cu angajații celui mai mare lanț de restaurante din România.

”Consumatorii sunt interesați de ceea ce se întâmplă în bucătăria McDonald’s. Pornind de la această dorință am gândit o campanie prin intermediul căreia aceștia au ocazia de a urmări pas cu pas, toate etapele de verificare și pregătire a produselor McDonald’s”, a declarat Daniel Boaje, Directorul general McDonald’s România.

Cei interesați să participe la turul bucătăriei McDonald’s se pot înscrie prin intermediul paginii de Facebook McDonald’s sau pot solicita o programare direct în restaurante. Vizitele se desfășoară atât în restaurantele din București, cât și în cele din restul țării, în anumite intervale orare.

Primul restaurant McDonald's din România a fost deschis pe 16 iunie 1995, la parterul centrului comercial Unirea din București. Restaurantul de la Unirii este prima franciză clasică apărută pe piața românească. McDonald’s deține în România 64 de restaurante în 21 de orașe, dintre care 28 în București și 36 în restul țării. Restaurantele primesc zilnic peste 140.000 de clienți. McDonald's are peste 3.500 de angajați în România și a fost în fiecare an unul dintre cei mai mari angajatori din țară.

Principalii concurenți ai McDonald’s de pe piața românească sunt KFC (peste 40 de restaurante), operat în sistem de franciză de compania US Food Network, și nou venitul Subway, care se extinde tot prin franciză în țara noastră. Subway este cel mai mare lanț de fast-food din lume și vrea să deschidă în următorii ani 40 de unități pe piața românească. Subway a intrat pe piață românească în aprilie 2012, iar până în prezent a deschis șase restaurante și are programate alte trei inaugurări până la finalul acestui an.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015