Un desert englezesc

O nouă viziune asupra mâncărurilor de tip fast-food este dezvoltată de rețeaua de franciză britanică My Culture. Compania promovează un stil de viață sănătos prin intermediul unor produse ecologice, cu un conținut scăzut de calorii, fără grăsimi, zahăr sau gluten, pe bază de iaurt proaspăt sau congelat și fructe. My Culture și-a anunțat intenția de a se dezvolta și pe piața locală și caută master francizați pe teritoriul României și în alte țări din regiune.
”Vrem să extindem standurile cu produsele My Culture în întreaga lume”, spun reprezentanții companiei. Potrivit acestora, ”standurile moderne My Cultue, cu un design prietenos, în culori calde, sunt proiectate pentru a fi utilizate în principal în zona de food-court a centrelor comerciale și în apropierea cinematografelor.”
Potențialii master francizați trebuie în primul rând să fie interesați să atingă succesul cu ajutorul acestui concept inovativ. De asemenea, aceștia trebuie să aibă experiență în managerierea unei afaceri și să cunoască foarte bine zona în care intenționează să extindă rețeaua My Culture.
Totalul investiției pentru achiziționarea master francizei My Culture se ridică la 70.000 £ (aproximativ 87.000 de euro). Master francizatul percepe redevențe lunare de 6 % din cifra de afaceri de la fiecare francizat, din care 50% sunt redistribuiți către sediul central MY Culture și 50% rămân la master francizat. Taxa de franciză pentru un francizat este de 37.000 de euro. Contractul de franciză se semnează pe o perioadă de 10 ani și nu se percep taxe suplimentare pentru prelungirea perioadei acestuia.
(E.C.)
Articole citite

Când vorbești despre franciza Leonidas, constați că amestecul de rafinament, tradiție și profitabilitate îți oferă tot atâtea argumente pentru a te alătura acestei rețele internaționale.
Lanțul american de restaurante în franciză Wendy's și-a îndreptat atenția către dezvoltarea de jocuri de aventură bazate pe teme fast-food, ca parte a unei campanii de marketing inteligente.
Cu o experiență de două decenii în cadrul McDonald's România, în 2016, Constantin Puiu a preluat afacerea Hello Donuts și a transformat-o într-un brand innovator, cu identitate puternică și potențial internațional.
Cu două decenii în urmă, românul Andrei Fâciu, creatorul Pizzamania, a avut ambiția nu doar să facă o pizza italiană autentică, ci și să ofere celor pasionați de gastronomie posibilitatea să creeze acest deliciu universal, folosind rețetele originale.
În fiecare an, figurinele rafinate din ciocolată oferite cu mult drag de către cei de la Leonidas sunt legate de sărbătorile pascale. Este un moment de vârf, dar și un prilej pentru noii parteneri de a se alătura acestei francize care a cucerit lumea de mai bine de o sută de ani.
Cele mai citite

Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Franciza din Republica Moldova a mai deschis o locație în București, în locul ocupat până în vară de Andy`s Pizza.
Michał Wiśniewski, director consultanță PROFIT system, își împărtășește experiența din afacerile în franciză din Europa Centrală și de Est.
Radu Tănase, fondator al Calif și Condimental, a anunțat în cadrul evenimentului Fast Forward Business Summit, care a avut loc in 27 septembrie a.c., că va lansa business-ul de franciză pentru brandul Condimental de Calif.
Când pui alături o franciză cum este Fibonacci Kids și un partener cu o vastă experiență în lumea sistemelor de siguranță pentru copii și pasionat de cele de educație adaptate viitorului, nu poate fi vorba decât de succes.
Subiecte populare in Forum
Povestea din cutie
Asa este daca ai sanatate le ai pe toate..Cat despre stilul de viata sanatos e f greu....
Povestea din cutie
Numai cat auzi 'STIL DE VIATA SANATOS " si atentia iti este acaparata.Cel mai de pret lucru este sanatatea si pe urma vin toate
Povestea din cutie
Suntem prea saraci ca sa nu ne pese cum ne alimentam daca asta inseamna sanatate atunci numarul adeptilor este sigur in crestere
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
La moldoveni este toata nadejdea,la Prut si dincolo ....
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
Lumea buna a micului Paris...a ramas in urma dar parfumul manierelor elegante reinvie si de ce sa nu ajunga si la ....Iasi
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Trebuie sa ai mare curaj daca maresti incasariele prin marirea numarului puncteleor de desfacere este o metoda pe care nu oricine are curajul s-o aplice ,cu atat mai mult o...
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Buna ziua, Unde aveți predominant punctele de lucru? În centre comerciale sau stradal? Multumesc.
Inspirat de colonelul Sanders
Din start figura romanului este mult mai simpatica deci nu poate fi vorba de copie,logo-ul lui dormi cu el sub perna,trebuie sa castige in instanta,felicitari