Aromă de pizza în sticluță de parfum

Ediția limitată a parfumului ”Pizza Hut” a fost creată într-un număr de 100 de unități și a fost dăruită celor mai loiali fani ai paginii de Facebook a companiei.
Joi
27.12.2012
Care este aroma care se potrivește cel mai bine Crăciunului? Scorțișoara sau portocala? Pizza Hut Canada are altă propunere.
 

Departamentul de marketing al rețelei Pizza Hut Canada a creat a campanie media inedită. Proiectul ”parfum cu aromă de pizza” a pornit de la o glumă postată pe pagina de Facebook a lanțului de restaurante din Canada. Fanilor Pizza Hut li s-a cerut răspunsul la următoarea întrebare: ”Tocmai a fost deschisă o cutie de pizza. Ce nume ați da parfumului care se răspândește în camera?”.

Întrebarea a avut un impact notabil, după câteva ore apărând deja câteva sute de sugestii de denumiri. Conducerea companiei a decis să creeze o ediție limitată a parfumului, care a fost oferită drept cadou Crăciun celor mai loiali fani ai paginii de Facebook Pizza Hut.

”Nu a fost ușor să alegem aroma finală. Am făcut foarte multe încercări până am găsit parfumul potrivit. Unii ar putea crede că brânza topită miroase frumos. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa” a declarat Beverly D Cruz, director de marketing Pizza Hut Canada. Dintre sutele de denumiri, precum ”Apă de Pepperoni” sau ”Fulgerul delicios” în final a fost stabilită o denumire simplă pentru parfum: ”Pizza Hut”.

Parfumul Pizza Hut nu este prima încercare prin care o companie folosește mirosul mâncării într-o activitate promoțională. În anul 2008, Burger King a lansat ”Flacăra de Crăciun”, un parfum cu aromă de carne la grătar, care a fost vândut la prețul de 4$.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015