Fornetti poate deveni o nouă poveste de succes
Sunteți un antreprenor tânăr care îl succede pe cel care a fost numit ”părintele francizei din România”. Ce reprezintă pentru Dvs. această etapă din carieră?
Este o provocare mare în primul rând. Nu numai datorită faptului că sunt succesorul dl-lui Panczel care a construit sistemul de franciză Fornetti în România ci și pentru că societatea se află într-un amplu proces de reorganizare, care în momentul de față pare că poate deveni o nouă poveste de succes în viața societății. În acest context, cred că această etapă nouă din cariera mea este în același timp o oportunitate dar și o responsabilitate.
Care sunt primii pași pe care îi veți face în calitate de director general al Fornetti România? Care sunt principalele obiective pe care vi le-ați fixat pentru perioada următoare?
Primii pași au fost deja făcuti, am gândit împreună cu proprietarii societății, o nouă structură de conducere, în care credem că am reușit să combinăm cu success tradiția și principiile Fornetti cu avântul tineresc. Cel mai important obiectiv este ca să omogenizăm acest management și să implementăm conceptele noi. Scopul nostru este ca prin acest demers să îmbunătățim, mecanismele și procedurile interne, pentru a oferi în continuare partenerilor un bussines profitabil și nu în ultimul rând consumatorilor produse la o calitate superioară și preț atractiv.
Intenționați să aduceți modificări sistemului de franciză Fornetti? Dacă da, la ce ar trebui să se gândească actualii/viitorii parteneri?
Dorim să ducem mai departe sistemul de franciză, care este caracteristic Fornetti dar în același timp dorim să aducem îmbunătățiri sistemului, prin care sa ținem aproape partenerii actuali și de ce nu să atragem noi parteneri. Nu ne gândim să schimbăm din temelii sistemul, dar credem că trebuie să propunem câteva ajustări care să facă și mai atrăgător sistemul de franciză.
Rețeaua Fornetti din România are aproximativ 600 de francizați. Ce credeți că i-a atras pe toți antreprenorii care au ales să se alăture lanțului Fornetti?
Cred că oportunitatea de a pune pe picioare o afacere profitabilă cu un partener puternic și profesionist, a fost argumentul pentru care cei mai mulți au ales Fornetti. Este adevărat că în ultimii 10 ani au avut loc schimbări importante pe piață, dar în opinia mea și astăzi există condițiile pentru ca un întreprinzător să-și dorească o colaborare cu Fornetti. În final scopul este comun, consumatorul dorește produse calitative la un preț rezonabil iar partenerul o afacere profitabilă.
Articole citite
Franciza Crazy Bubble, cu zecile ei de puncte de desfacere pe tot teritoriul României, este o afacere deja consactată, cu o evoluție impresionantă în cei doar câțiva ani de la lansarea pe piața autohtonă.
Franciza Dogu a devenit o oportunitate semnificativă pentru cei care vor să își deschidă o afacere gastronomică de succes.
Ciorbe și Plăcinte, unul dintre cele mai îndrăgite lanțuri de restaurante din București, a deschis o nouă locație, ca parte a unei strategii de extindere în cadrul comunităților urbane.
5 to go a lansat o serie de noi produse care vin în sprijinul creșterii cifrei de afaceri a francizaților și corespund tendințelor consumatorilor.
Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă, unde a inaugurat două cafenele.
Cele mai citite
Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Franciza RO este o prezență unică pe piața din România, atât prin concept, cât și prin apartenența la cea mai mare companie autohtonă de comerț cu produse petroliere, OSCAR Downstream.
Lanțurile de restaurante în franciză KFC și Pizza Hut au angajat 70 de tineri pentru noile locații pe care le vor deschide la 1 septembrie.
Un joc de culoare, arome și texturi - preparatele culinare japoneze oferite de Wasabi Running Sushi ne încântă simțurile de 5 ani.
5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor, Radu Savopol si Lucian Bădilă, de a oferi o băutură pe baza de cafea de calitate, la prețul corect și, totodată, de a dezvolta zona de consum stradal din România, prin implementarea unui concept aproape exclusiv de produse “to go”.
Subiecte populare in Forum
E-mail: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i til salg, 2-fma til salg, køb pentobarbital online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top forespørgsler køb peruviansk pink kokain, køb mephedron online, køb dmt online,🔥 🔥 køb o-pc, køb...
https://alphamegachem.com/product/buy-peruvian-pink-cocaine-online/ Email: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i for sale, 2-fma for sale, buy pentobarbital online, 🔥 🔥buy apvp research chem online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top queries buy peruvian pink cocaine, buy mephedrone online, buy dmt online,🔥 🔥 buy o-pce, buy peruvian...
Soluție pentru o afacere cu viitor
Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.
Schimbări strategice la Fornetti
Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!
Pizza cu influenţe siberiene
eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/
Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?
Vreau sa deschid si io magazin cum procedez
Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium
Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”
Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!