La nivel național, McDonald’s are circa 140.000 de clienți pe zi în cele 65 de restaurante din țara noastră.
Vineri
26.04.2013
McDonald’s va derula în luna mai campania Săptămâni Românești. Vezi ce surprize ți-a pregătit.
 

Succesul de care se bucură McDonald's atât pe piața locală, cât și la nivel internațional, se datorează capacității lanțului de restaurante de a se adapta la specificul fiecărei regiuni. După ce am aflat că va fi rebotezat în Australia și va servi meniuri vegetariene în India, iată că lanțul de restaurante le-a pregătit o surpriză și românilor. Și cum putea atinge mai bine papilele gustative ale românilor, dacă nu cu două produse care au mare succes pe piața locală: micii și carnea de porc.

Astfel, începând din data de 1 mai, McDonald's va derula campania Săptămâni Românești. Meniurile restaurantelor vor fi îmbogățite cu sandvișuri cu mici: McMic (4,5 lei), cu carne de porc și hrean: McPorc (9,9 lei) și salata de varză și hrean (5,5 lei). Produsele vor fi disponibile și în varianta meniu.

Timp de o lună, produsele enumerate mai sus vor putea fi găsite în toate cele 65 de restaurante din România (29 în București și 36 în restul țării). Cinci dintre acestea sunt operate în sistem de franciză, licența fiind deținută de doi antreprenori, potrivit informațiilor primite de la McDonald's Corporation.

McDonald's este cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din țara noastră și al doilea ca mărime din întreaga lume, după Subway. La nivel mondial McDonald's operează o rețea de peste 3.000 de restaurante în franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015