Subway continuă expansiunea

Subway se dezvoltă pe piața românească prin franciză. Investiția totală într-un restaurant, care cuprinde costuri legate de locație, echipament și construcția acestuia poate ajunge la circa 100.000 de euro.
Marți
07.05.2013
Cel mai mare lanţ de restaurante din lume a deschis o nouă unitate în ţara noastră, în cel mai mare mall regional din sudul României.
 

Lanţul de restaurante de tip fast-food Subway a deschis la sfârşitul lunii aprilie o nouă unitate, în mall-ul Ploieşti Shopping City. Restarurantul este poziţionat la etajul centrului comercial şi ocupă o suprafaţă de 50 metri pătraţi. Ploiesti Shopping City este cel mai mare mall regional din sudul României. Centrul comercial găzduieşte peste 100 de magazine, în zona de food-court regăsindu-se brand-urile KFC, Pizza Hut, La Cucina, Chopstix, Best Of, Old Beirut, Quasi Pronti, Paul, Tutti Cafe, Coffeol si Aroma.

La nivel internațional, Subway deţine peste 37.000 de restaurante, în 99 de ţări și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. ”93% dintre restaurantele Subway deschise la nivel internațional au succes. Aceste calcule nu sunt făcute de noi, ci de instituții specializate care monitorizează acest business”, a declarat pentru Franchising.info.ro,  Rumen Radev, agent dezvoltare Subway.

În prezent, Subway deține în România 14 restaurante și urmărește până la sfârșitul anului 2015, deschiderea a 40 de restaurante. Romania este țara cu numărul 100 a lantului de restaurante de tip fast food Subway QSR. Subway deține peste 39.000 de restaurante în 102 țări, fiind cel mai mare lanț de restaurante fast food din lume în sistem de franciză. Mai multe informații despre sistemul de franciză Subway găsești în catalogul nostru de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015