Fornetti îndulcește IFBE

Anul trecut, Fornetti a scos pe piață propriul post de radio, de unde se pot afla ultimele noutăți în materie de produse și evenimente și se asigură un program muzical 24/24, exclusiv online.
Marți
14.05.2013
Compania îți oferă posibilitatea să afli ”direct de la sursă” informații despre sistemul de franciză Fornetti.
 

În perioada 15-17 mai, la Sala Palatului din București, are loc cea de-a treia ediție a International Franchise and Branding Exhibition (IFBE). Fornetti România, una dintre companiile participante, le-a pregătit vizitatorilor câteva suprize. ”IFBE este un prilej excelent ca cei interesați de franciza Fornetti să afle direct de la sursă cele mai importante informații privind intrarea în sistem. Această participare este totodată o avanpremieră la lansarea de noi produse. În ultima decadă a lunii mai vom îmbogății gama sortimentală cu noi produse, iar procesul de diversificare sortimentală va continua, în paralel cu cooptarea a noi parteneri de franciză și cu identificarea prezenței pe noi segmente de piață”, a declarat pentru portalul Franchising.info.ro, Toth Csaba, directorul general al Fornetti România.

Fornetti este unul dintre cele mai cunoscute sisteme de franciză din România, numărând la finalul anului trecut 620 de unități. Zilele trecute, în București, ne-a atras atenția magazinul Fornetti din fața centrului comercial AFI Palace Cotroceni, echipat cu o terasa cochetă. ”Noi oferim fiecărui partener posibilitatea de a fi creativ în ceea ce priveşte dotarea propriului magazin”, spune dl. Toth Csaba. ”Sigur, daca spaţiul şi arhitectura permit, magazinele Fornetti pot căpăta forme diverse menite să atragă cumpărători şi să le asigure totodată un confort ridicat. Noi sprijinim orice dezvoltare de magazin de acest tip.”

Mai multe detalii despre sistemul de franciză Fornetti găsești în catalogul nostru de franciză.

Despre IFBE
Ajuns la cea de-a treia ediție, International Franchise and Branding Exhibiton (IFBE), este un eveniment organizat de Asociația Română de Franciză, ce reunește atât expozanți care doresc să-și extindă rețelele de franciză, cât și brand-uri interesate de promovare. Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial al evenimentului, printre companiile paricipante în acest an se numără: Fornetti România, Spălare în Parcare, Sign a Rama, Demmers Teehaus, BioBucovina, CiGusta, Trufe Mureș, Wasabi Sushi Bar ș.a.

(E.C.)
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015