Săptămâni românești- un succes pentru McDonald’s

Primul restaurant din România era deschis în anul 1995, în zona Unirii din București și este prima franciză clasică intrată pe teritoriul țării noastre.
Joi
06.06.2013
Campania tradițională derulată de cel mai mare lanț de fast-food din România a fost foarte bine primită de clienți.
 

Pe 1 Mai, McDonald's dădea startul unui proiect curajos, „Săptămâni Româneşti", prin care a introdus în meniurile restaurantelor produse adaptate la preferințele consumatorilor de pe piața locală: sandvişurile McMici şi DubluMcMici, sandvişul cu porc şi sos de hrean, salată de varză şi un desert special cu afine. La trei săptămâni de la debutul campaniei „Săptămâni Româneşti" sandvişurile McMici şi Dublu McMici au devenit cele mai de succes produse McDonald’s România, se arată într-un comunicat de presă al lanțului de fast-food.

„McMici reprezintă unul dintre cele mai provocatoare proiecte pentru McDonald’s România, rezultatele şi entuziasmul clienţilor noştri fiind cea mai mare răsplată a întregului efort”, transmit reprezentanții companiei. Campania „Săptămâni Româneşti" s-a încheiat pe 2 iunie.

McDonald's este cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din țara noastră și al doilea ca mărime din întreaga lume, după Subway, principalul său competitor. În România compania deține un total de 65 de restaurante (31 în București și 34 în restul țării), dintre care șapte sunt francize: în Bacău, Brașov, Arad, Galați și Suceava. La nivel mondial McDonald's operează o rețea de peste 3.000 de restaurante în franciză.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015