Două noi magazine Comtesse du Barry în România

Le Manoir deţine 6 magazine Comtesse du Barry pe piaţa locală.
Marți
22.05.2012
Românii pot cumpără produse gastronomice franţuzeşti din 6 magazine Comtesse du Barry deschise de compania Le Manoir pe piaţa locală.
 

Unul dintre magazine se află în cartierul Primăverii din Bucureşti iar celălalt la Cluj. Potrivit www.evz.ro, în primul an, compania Le Manoir estimează pentru magazinul din cartierul Primăverii vânzări de aproximativ 450.000 de euro. Magazinul din Bucureşti a fost deschis în regim de franciză în urma unei investiţii de aproximativ 200.000 de euro. Pentru deschiderea unităţii de la Cluj, în regim de semi-franciză, a fost necesară o investiţie similară, tot de 200.000 de euro, potrivit www.wall-street.ro.

Le Manoir a deschis primul magazin Comtesse du Barry în România în anul 2006. În prezent, compania deţine 6 unităţi Comtesse du Barry pe piaţa autohtonă: 3 în Bucureşti şi câte unul în Constanţa, Timişoara şi Cluj. La Manoir a fost înfiinţată cu scopul de a importa şi prezinta în ţara noastră vinuri şi produse gastronomice premium, cum ar fi: foie gras, trufe, somon afumat, caviar etc.

Brandul Comtesse du Barry a fost inventat de soţii Joseph şi Gabrielle Dubarry în anul 1908. Primul magazin care vindea exclusiv produse Comtesse du Barry a fost lansat în anul 1975.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015