Lansarea lanţului de cafenele McCafé în România a avut loc în decembrie 2010 - odată cu deschiderea primului McCafé din ţară, în cadrul restaurantului McDonald’s din magazinul Unirea, Bucureşti.
Vineri
13.09.2013
Noul McCafé este cel de-al de-al nouălea din România. Primul McCafé din ţară a fost deschis în decembrie 2010, în restaurantul McDonald’s din magazinul Unirea.
 

McDonald’s România a inaugurat în incinta restaurantului McDonald’s Stadion din Timișoara, prima cafenea McCafé din oraş, se arată într-un comunicat de presă al lanțului de fast-food. „Urmând un concept modern şi respectând standardele înalte de operare ale companiei, cafenelele McCafé completează perfect restaurantele McDonald’s, oferindu-le o notă de unicitate în rândul celorlalte restaurante cu servire rapidă din România. De altfel, atât prin iniţiativele de extindere la nivel local ale lanţului de cafenele McCafé, cât şi prin alte proiecte centrate pe dezvoltare, continuăm să reconfirmăm faptul că McDonald’s este o companie condusă constant de dorinţa de a evolua şi de a le oferi consumatorilor experienţe inedite", a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

McDonald’s deţine 65 de restaurante în 21 de oraşe – 31 de restaurante în Bucureşti şi 34 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 3.500 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Hewitt.

Primul restaurant McDonald's din România a fost deschis pe 16 iunie 1995, la parterul centrului comercial Unirea din București. Restaurantul de la Unirii este prima franciză clasică apărută pe piața românească. În același an, McDonald's a adus în țara noastră și conceptul Drive-Thru, de servire a clienților direct din mașină.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015