Zoltan Panczel vrea să relanseze franciza Fornetti

Prăjiturile Fornetti au devenit în timp o afacere profitabilă pentru peste 800 de antreprenori.
Miercuri
23.05.2012
După 4 ani dedicați acțiunilor diplomatice, Zoltan Panczel revine la conducerea Fornetti România, într-un moment în care compania se luptă cu insolvența.
 

Zoltan Panczel, cunoscut în mass-media cu profil economic drept ”părintele francizei din România”, a fost numit manager al societății Fornetti România S.R.L. în urma adunării generale a asociaților din 3 mai 2012. Acesta s-a mai aflat la conducerea companiei în perioada 2001-2008, când a reușit să transforme prăjiturile Fornetti într-o afacere profitabilă pentru peste 800 de antreprenori care au deschis unități de comercializare a produselor Fornetti în sistem de franciză pe întreg teritoriul României.

În perioada mandatului lui Zoltan Panczel, Fornetti a construit o fabrică în localitatea Hodoni, județul Timiș, pentru ca produsele vândute în România să fie fabricate în țară. În 2008, după ce a transformat Fornetti în franciza numărul 1 din România, Zoltan Panczel s-a retras de la conducerea companiei și s-a dedicat carierei diplomatice.

În anul 2010, Fornetti România a început să aibă dificultăți economice și a ajuns în situația de a nu mai putea să achite ratele unui credit contractat pentru finalizarea fabricii de la Hodoni. În decembrie 2011, Fornetti România, master francizor pentru Fornetti Kft. Ungaria, și-a cerut intrarea în insolvență, iar cererea a fost admisă de Tribunalul Timișoara, potrivit finantistii.ro. În mai 2012, Zoltan Panczel revine la conducerea Fornetti unde încearcă să reorganizeze compania.

Compania Fornetti este prezentă în România din anul 2011 și are aproximativ 800 de unități deschise.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015