Spirit francez în aglomerația Capitalei

Brutăria Paul Piața Romană București.
Marți
22.10.2013
Produsele francizei Paul pot fi găsite începând de săptămâna trecută în alte două zone cu trafic pietonal intens din București.
 

Piața Romană, locul de întâlnire a mii de studenți din București, a primit un aer franțuzesc după ce reprezentanții Paul România au inaugurat cea de-a noua brutărie-patiserie din țara noastră. „Am ales Piața Romană deoarece este una dintre principale zone ale Bucureștiului, cu un trafic pietonal intens, un mare centru universitar și o zonă rezidențială importantă,” a explicat într-un comunicat de presă citat de Restograf.ro Monica Douglas, Marketing Director Paul.

Tot săptămâna trecută, Paul a inaugurat cea de-a zecea brutărie din România, în mall-ul Promenada din Floreasca. Noua locație are o suprafață de peste 220 mp, incluzând brutăria, terasa exterioară și terasa interioară. Odată cu deschiderea celor două brutării din București, Paul a creat peste 50 de noi locuri de muncă.

Istoria Paul începe în anul 1889, cu o brutărie și patiserie franțuzească de familie. Prima brutărie din România a fost deschisă în anul 2008, brand-ul ajungând în prezent la 10 locații, dintre care nouă în București. Franciza Paul a fost adusă în țara noastră de către omul de afaceri Puiu Popovici, cunoscut deja în piața de profil datorită brand-urilor KFC, Pizza Hut, Cinnabon.

În această toamnă, un alt brand franțuzesc își va face intrarea pe piața românească în sistem de franciză. Este vorba despre Laduree, cofetăria de lux care oferă mult îndrăgitele macarons.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015