Cum numesc moldovenii sandvișurile?

Primul restaurant Subway din țară a fost deschis în București pe 10 aprilie 2012, iar România a devenit cea de-a 100-a țară în care compania își vinde produsele.
Miercuri
30.10.2013
De la sfârșitul lunii octombrie le vor spune simplu Sub-uri deoarece Subway deschide în Suceava cel de-al doilea restaurant din Moldova.
 

Lanțul de restaurante Subway, care este cel mai extins din lume, cu peste 40.000 de unități la nivel mondial, continuă să se dezvolte pe piața din România și deschide un nou restaurant la Suceava. Locația aleasă este la parterul Complexului Comercial Bucovina. Cu o suprafață de 115 mp, acesta va fi cel de-al 17-lea restaurant din țară și cel de-al doilea din Moldova. Deschiderea va avea loc pe data de 30 octombrie.

„Sunt bucuroasă că am reușit să deschidem restaurantul Subway în orașul Suceava. Am adus aici toate elementele caracteristice brandului Subway, de la amenajare și până la gustul inconfundabil al produselor și cred cu tărie în succesul său pe plan local”, a declarat Loredana Găitan, manager Subway Suceava.

Conceptul Subway și-a găsit foarte ușor locul într-o societate în care lumea are nevoie de o masă rapidă, gustoasă și proaspătă. Sandvișurile Subway sunt o alternativă fast food sănătoasă, fără produse prăjite și cu un conținut redus de grăsimi. Toate sandvișurile sunt preparate pe loc în fața clientului. Clienții pot combina o varietate de pâini proaspăt coapte pe întreaga durată a zilei în cadrul resaurantului cu o gamă largă de brânzeturi, carne, legume proaspete și sosuri care pot fi găsite doar la Subway.

Povestea internațională a Subway începe în 1965, când președintele Fred DeLuca, era doar un student de 17 ani. Astăzi sunt peste 40 000 de restaurante Subway în 102 de țări din întreaga lume și începand cu data de 30 Octombrie 2013, restaurantul din Suceava se va adăuga la acest număr impresionant. Ești interesat să-ți deschizi o franciză Subway? Află toate detaliile despre acest proces în catalogul nostru de francize.


Elena Cărăușu
ziarist
/5/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015