Gustul românesc revine la McDonald’s

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România
Marți
12.11.2013
Campania “Poftiţi la McMici" va fi derulată în toate cele 67 de restaurante ale companiei, în perioada 25 octombrie – 28 noiembrie. Va avea succes și după ce începe postul?
 

“Un succes nu vine niciodată singur”, spune Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s România. “Am învăţat că atunci când ştim să îi ascultăm pe clienţii noştri, succesul este mai aproape. Efortul de a personaliza un produs pentru a se potrivi gustului tradiţional al românilor a fost semnificativ, dar răspunsul primit de la ei a fost pe măsură. Sperăm ca şi această nouă campanie să fie cel puţin la fel de populară ca prima".

McDonald’s relansează ediţia limitată a produselor româneşti McMici şi Dublu McMici, într-o campanie care se desfăşoară în perioada 25 octombrie – 28 noiembrie, informează un comunicat de presă al companiei. Cele două produse, create special după reţeta tradiţională românească, sunt rezultatul preocupărilor companiei de a înţelege gustul şi preferinţele locale ale clienţilor săi români.

Inovaţia şi ineditul produselor McMici au făcut din ele preferatele clienţilor companiei, odată cu lansarea acestora în luna mai 2013, când compania a vândut peste 300.000 de sandvişuri McMici în numai 3 săptămâni.

“Mulţi dintre consumatorii noştri ne-au cerut să reintroducem în meniu McMici. O facem acum, odată cu invitaţia campaniei “Poftiţi la McMici"", a adăugat Daniel Boaje.

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 4000 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români .


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015