Franciza Quasi Pronti a ajuns la Galați

Quasi Pronti este o reţea de restaurante fast-food care oferă ca produse principale pastele, specialitățile din paste și pizza, toate pregătite rapid în fața clientului.
Joi
28.11.2013
Bucătăria italiană are succes în sud-estul României. Dovada? Francizatul Quasi Pronti din Brăila și-a deschis cel de-al doilea restaurant, de data aceasta în cel mai nou centru comercial din țară.
 

După cum ne-a obișnuit deja, spre finalul toamnei, rețeaua de franciză Quasi Pronti anunță noi deschideri de restaurante. Galați Shopping City este cea mai recentă destinație a fast-food-ului cu specific italian. Inaugurarea oficială a noului restaurant are loc pe 25 noiembrie. ”Francizatul este actualul partener de la Promenada Mall Brăila, care a deschis locația din Galați în baza planului de dezvoltare agreat la semnarea contractului de franciză”, spune Gabriela Găvojdea, Master Francizatul Quasi Pronti România.

Primul restaurant Quasi Pronti din România a fost deschis în anul 2008, în București. Românii au îndrăgit pe loc preparatele cu specific italian, iar rețeaua de restaurante a fost extinsă treptat în mai multe orașe din țară. ”2013 a reprezentat un an de consolidare al rețelei și de eficientizare a operațiunilor astfel a fost deschisă o singură locație. În 2014 însă planificăm deschiderea a încă 3 restaurante în București, Iași și Brașov ”, a declarat pentru Franchising.info.ro Gabriela Găvojdea.

Quasi Pronti a venit cu un nou concept de fast-food, oferind ca produse principale pastele, specialitățile din paste și pizza, toate pregătite rapid în fața clientului. Primul restaurant a fost deschis în anul 1999, în localitatea Aveiro din Portugalia, iar în prezent rețeaua de franciză a restaurantelor fast- food cu specific italian are succes în peste 60 de locații deschise la nivel internațional, întreaga rețea aflându-se în plină ascensiune.

Deschiderea unui restaurant Quasi Pronti necesită o investiție de aproximativ 30.000 de euro, la care se adaugă taxa de franciză de 10.000 de euro și 5.000 de euro taxa de training. Mai multe informații despre franciza Quasi Pronti găsești în catalogul nostru de franciză.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015