Franciza regelui Rock’n’Roll

Meniurile restaurantelor EAD conțin: burgeri, sandvișuri, New York pizza, înghețată și alte deserturi, toate preparate în fața clientului.
Vineri
11.04.2014
Un nou concept de restaurant american, cu o tematică legendară, vrea să intre prin franciză pe piața românească: Elvis American Dinner.
 

Elvis American Dinner (EAD) este un lanț de restaurante care s-a dezvoltat în Europa de Est și în Orientul Mijlociu. Restaurantele au un concept unic, dominat de o tematică deosebită, luxoasă, dedicată legendei muzicii Rock'n'Roll, Elvis Presley. Amprenta regelui Rock'n'Roll poate fi observată atât în decorul restaurantului, cât și în preparatele culinare și în ambianța muzicală, specifice culturii americane.

Primul restaurant EAD a fost deschis în anul 1974, în Israel. În 2009 brand-ul a apărut pe bulevardul principal al orașului Tbilisi, Georgia. Ulterior reprezentanții companiei au lansat un sistem de franciză pentru acest lanț de restaurante, iar în prezent caută un partener în România.

De-a lungul primului an de funcționare, Elvis American Diner (EAD) oferă servicii de consultanță de franciza pe teritoriul internațional de master francizat. Acest lucru asigură cea mai uniforma derulare a operațiunilor și astfel conceptul EAD va fi comercializat în mod eficient. În plus, oferim direcții suplimentare pentru dezvoltarea de programe de formare, împreună cu echipa de management”, au declarat reprezentanții Elvis American Dinner.

Dacă vrei să aduci acest concept în România, trebuie să găsești un spațiu de 50-400 mp și să pregătești 50.000 EUR pentru taxa de franciză. La investiția totală se adaugă 1.000- 1.500 EUR/mp. Mai multe informații despre franciza EAD găsești în catalogul nostru de francize.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015