Rezultate sub așteptări pentru McDonald’s

În perioada 22 aprilie - 22 mai, McDonald’s derulează în țara noastră o nouă campanie Săptămâni Românești. Produsele vedetă ale acestei campanii sunt chifteluţele, caşcavalul pane şi mini papanaşii cu îngheţată.
Joi
24.04.2014
Vremuri grele, competiție puternică și trenduri negative. McDonald’s a înregistrat vânzări sub așteptări în primul trimestru din 2014.
 

În primul trimestru al acestui an McDonald's a înregistrat venituri de 6,7 miliarde $, în creștere cu 1% față de același trimestru al anului trecut. Cu toate acestea, rezultatul a fost sub preconizările analiștilor care au estimat 6,72 miliarde $. Tot în primele 3 luni din 2014, veniturile rețelei francizaților lanțului de fast a crescut cu 1%, la 4.49 miliarde $.

McDonald's operează într-o piață extrem de competitivă, cea a fast-food-ului, în care trend-urile se schimbă treptat. Cu toate acestea, vânzările din Europa ale lanțului de restaurante au crescut, fiind puternic influențate de performanțele restaurantelor din Marea Britanie, Franța și Rusia. Rezultate slabe au fost înregistrate, în schimb, în Germania.

Ne-am concentrat pe nevoile clienților, iar modelul nostru de business s-a adaptat la cerințele acestora pentru a putea rămâne profitabili pe termen lung în această industrie”, a declarat Don Thompson, CEO McDonald's. ”Ne așteptăm la rezultate mai bune pentru luna aprilie”, a adăugat președintele lanțului de restaurante care a anunțat că strategia companiei va avea în vedere și stabilizarea rezultatelor din piețe importante, cum ar fi USA, Germania, Australia și Japonia.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015