Profit dintr-o înghiţitură

Investiţia totală într-o cafenea-brutărie BITE Bakery se ridică la aproximativ 55.000-65.000 EUR.
Luni
12.05.2014
Bite Bakery este un concept de fast- food care a strâns numeroşi clienţi prin produse neconvenţionale, preparate folosind materiale tradiţionale.
 

Prima brutărie- cafenea Bite Bakery a fost deschisă pe 13 februarie 2013, în Budapeste, la Nyugati Square. Afacerea a învins orice superstiţii şi a înregistrat profit încă din primele zile. Peste 11.000 de curioşi s-au delectat cu produsele Bite în prima lună. Ce i-a atras? Produsele proaspete şi delicioase, fără aditivi, create după ideile a doi antreprenori maghiari.

Anul trecut, compania a lansat şi un program de franciză în Ungaria şi în străinătate, iar recent a anunţat că este în căutare de francizaţi şi în România. Cei interesaţi de această afacere găsesc toate informaţiile necesare în catalogul nostru de francize.

„Primim cereri de franciză în fiecare zi, atât din piaţa maghiară, cât şi din străinătate”, spune Pólus András, managing director BITE. „În următorii 5 ani vrem să deschidem cel puţin 8 unităţi noi, în principalele oraşe din Ungaria, însă aşteptăm cu interes şi parteneri pentru pieţele internaţionale.”

Thermo Technologies Group, deţinătoarea  cafenelelor Bite Bakery, are o istorie de 30 de ani şi circa 220 de angajaţi, la care se adaugă încă 600 de angajaţi în regiune. Compania s-a dezvoltat în Europa Centrală şi de Est (Ungaria, România, Republica Ceha, Slovacia, Croatia, Serbia şi Austria) este una dintre cele mai importante în productia de catering şi echipamente frigorofice comerciale şi răcire/ dozare bere. Echipamentele din magazine Bite Bakery sunt fabricate de grup.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015