Avantajele celei de-a treia tinereți

Clienții pot folosi cardul World Senior Card atât în țara natală, cât și în străinătate.
Luni
02.06.2014
Compania Senior Agency caută un master francizat în România pentru a dezvolta programul internațional World Senior Card.
 

World Senior Card (WSC) este un program internațional destinat persoanelor cu vârsta mai mare de 50 de ani. Deținătorii cardului WSC obțin discount-uri de la antreprenorii care sunt membri ai acestui program, atât în țara natală cât și în străinătate. Dezvoltatorii acestui concept, Senior Agency, vor să dezvolte acest program în mai multe țări din Europa, printre care și România. În țara noastră, reprezentanții companiei caută un master francizat, care va avea la rândul lui dreptul să vândă licența conceptului subfrancizaților.

Programul de discount World Senior Card are ca scop atragerea anteprenorilor care oferă discount-uri clienților care au vârsta mai mare de 50 de ani, deținători de card WSC. ”Inițial, această idee a fost lansată sub forma unui proiect în Cehia. Obiectivul nostru este ca în următorii ani să introducem acest concept în majoritatea țărilor europene”, spune Ladislaw Jirous, Directorul Senior Agency. În legătură cu strategia de expansiune, acesta a declarat că primul pas este alegerea master-francizatului corect în fiecare țară în parte.

În Cehia, programul a fost introdus în toate regiunile, inclusiv în comunitățile mici. Conceptul este prezent și în Slovacia, Grecia și Cipru. Viitorilor parteneri nu li se percep taxe de intrare în sistem. Investiția variază între 1.200- 1.600 EUR. Francizații vor plăti taxele trimestriale prevăzute în contractul de franciză, acestea variind în funcție de fiecare regiune. Mai multe informații despre parteneriatul pe care îl oferă Senior Agency găsești în catalogul nostru de franciză.

Până în anul 2060, România va ajunge pe locul 2 în topul ţărilor cu populaţia cea mai îmbătrânită, conform Eurostat, agenţia de statistică a Uniunii Europene. Procentul populaţiei cu vârste de 65 de ani şi peste, va fi de 64,77%, în anul 2060, conform predicţiilor agenţiei. Pe primul loc se află Letonia, cu 68%.


Elena Cărăușu
ziarist