Mr Jeff

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Mr Jeff este un model inovator de franciză de spălătorie de rufe, care s-a extins în mai mult de 40 de ţări, cu o reţea de peste 1.200 francizaţi, făcând din tehnologie nucleul afacerii. Mr Jeff oferă un serviciu unitar de colectare şi livrare la domiciliu în 48 de ore, bazat pe aplicaţie mobilă. Clienţii mai sunt atraşi şi de

serviciul său de abonare, care oferă o platformă de venit recurent.

Prin dezvoltarea unei propuneri unice de valoare în care tehnologia conectează mediul offline cu cel online, ajutându-te să-ţi atingi obiectivele afacerii tale, noi am creat un sistem care să-i ajute pe francizaţii noştri să găsească tot ce au ei nevoie ca să-şi conducă afacerea şi să-şi atingă obiectivele.

Am revoluţionat un sector atât de obişnuit cum este spălătoria de rufe. Prin integrarea tehnologiei în procesul nostru de operaţiuni, l-am făcut să fie un serviciu accesibil şi la îndemâna oricui! Noi oferim un serviciu convenabil de colectare şi livrare şi modele de abonamente, care aduc confortul de la Amazon sau Netflix serviciilor de zi cu zi, precum spălătoria de rufe.

Cu Mr Jeff, vei putea să oferi următoarele servicii:

- Spălătorie obişnuită de rufe

- Servicii de călcat

− Curăţare uscată

Francizaţii Mr Jeff pot profita de trei produse patentate de tehnologie:

- Aplicaţia Jeff, aşa încât clienţii să poată programa servicii după bunul plac.

- Jeff Suite, un program unic de gestiune, conceput pentru a satisface nevoile afacerii şi pentru a-i servi la dezvoltare, cu funcţii precum facturarea şi P&L (Profit şi Pierderi), în care antreprenorii pot lua decizii conform datelor, pe baza unor parametri cum sunt numărul de comenzi, venitul, serviciile solicitate, numărul de abonamente şi utilizatorii activi.

- Aplicaţia Jeff Drivers, care este conectată la Jeff Suite şi la Aplicaţia Jeff, pentru a gestiona toate intervalele orare şi traseele de colectare şi livrare.

Unitati personalizate

-

Unitati in sistem de franciza

+ 2.400 de centre vândute

+ 40 de țări

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Suntem alături de tine - know-how specializat şi asistenţă continuă în operaţiuni, afacere şi amenajare. Pe lângă îndrumarea continuă pe care ţi-o va da echipa noastră de asistenţă pentru francizaţi, vei avea acces direct la Jeff Academy, platforma noastră online de instruire, care te va învăţa tot ce trebuie să ştii pentru a-ţi administra centrul Jeff. Experienţa în domeniu nu este necesară, te vom învăţa noi!

Îţi mai oferim şi „Business in a box“, o soluţie integrate concepută să le facă francizaţilor noştri viaţa mai uşoară. Ea include toate instrumentele şi informaţiile necesare pentru a conduce o afacere cu succes, de la programe de gestiune, la instrumente de marketing, instruire online şi multe altele.


Investitie totala, asteptari

Investiţie minimă: 134.700 Lei. Include taxa de franciză (48.000 Lei) şi amenajarea centrului, inclusiv amenajarea şi mobilierul, proviziile, încorporarea mărcii şi aparatele.

Investiţie totală: 194.800 Lei


Cerinte de baza

Căutăm deţinători de francize care au o atitudine antreprenorială. O persoană care are motivaţia de a excela şi căreia nu-i trebuie experienţă anterioară în această industrie, de vreme ce fiecare francizat Mr Jeff beneficiază de instruire şi de instrumente pentru a-şi administra centrul cu succes.


Informatii despre francizor

Mr Jeff

Calle Islas Canarias 86, CP 46023, Valencia

+40745034489

andrei.costea@mrjeffapp.com

franchise.jeff.com

Persoana de contact pentru candidati

Andrei Costea

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Mr Jeff.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.