Paul a deschis o nouă brutărie

În brutăriile de tip chariot, Paul oferă o gamă variata de pâine, viennoiserie, dar și cunoscute deserturi franțuzești precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolată și cafea, Moelleuex aux Chocolat, Tartelettes.
Marți
03.06.2014
Reprezentanții companiei au ales o zonă cu trafic intens pentru cea de-a 11-a locație din România a conceptului francez.
 

Parterul mall-ului Sun Plaza din Capitală are începând din luna mai un nou chiriaș: Paul România. „Știm că Paul este un brand din ce în ce mai dorit, de aceea am încercat să venim mai aproape de consumatorii noștri deschizând o noua locație de tip chariot în zona de sud a Capitalei. Astfel, clienții din această zonă se pot bucura de produsele Paul mai rapid și mai usor”, a declarat într-un comuncicat de presă Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul Romania.

În țara noastră, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține 11 locații. Acestea se găsesc in Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Ploiesti Shopping City, dar si cu locatii de tip chariot in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City la care se adauga si Sun Plaza Mall.  Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie și patiserie franțuzească de familie.

Lanțul de brutării Paul este operat în sistem de franciză în țară noastră prin US Food Network, companie care administrează și brand-urile KFC, Cinnabon și Hard Rock Cafe. Recent, un nou brand de brutărie/patiserie și-a anunțat intenția de a intra pe piața românească. Este vorba despre Bite Bakery, iar mai multe informații despre condițiile acestei francize găsești în catalogul nostru.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015