Primul restaurant Subway drive-thru din România

Noul Subway drive thru este amplasat într-o locaţie strategică, la intrarea pe autostrada Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai importante autostrăzi, cu un trafic ce depăşeşte un million de autovehicule zilnic.
Duminică
29.06.2014
Cel mai mare lanț de restaurante din lume deschide primul restaurant drive-thru din țara noastră, la Sibiu, în parteneriat cu Petrom.
 

Noul restaurant, al 20-lea restaurant al companiei americane de pe piaţa locală, este deschis în cadrul staţiei Petrom Veştem de la intrarea în oraşul Sibiu şi este a doua unitate deschisă în oraş şi primul de tip drive-through din ţară.

"Din dorinţa de a simplifica drumurile clienţilor noştri şi a economisi timpul petrecut în trafic, ne-am gândit să le oferim o gustare, la pachet cu alimentarea cu combustibil a autovehiculului. Personalul restaurantului a fost selectat în urma unui proces riguros de testareşi este pregătit să onoreze un număr mare de comenzi într-un timp record, pentru a veni în sprijinul celor care îşi petrec o mare parte din zi în trafic", a declarat într-un comunicat de presă Andrei Trifan, development Agent Subway Romania.

Restaurantul are o suprafaţă de 160 metri pătraţi şi are capacitatea să asigure servirea a peste 64 persoane zilnic. "Restaurantul este amplasat într-o locaţie strategică, la intrarea pe autostrada Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai importante autostrăzi, cu un trafic ce depăşeşte un million de autovehicule zilnic. Inaugurarea noului restaurant marchează al 20-lea restaurant Subway din România şi urmăreşte ruta internaţională de dezvoltare a reţelei de restaurante, care în curând va depăşi 42.000 de restaurante deschise la nivel mondial", se menţioneză în comunicatul de presă.

Primul restaurant Subway din România a fost deschis în 2012, în Bucureşti, reţeaua având acum unităţi în Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava şi Sibiu.

Romania este țara cu numărul 100 a lantului de restaurante de tip fast food Subway QSR. Până la finalul anului 2015, lanțul de fast-food urmărește deschiderea a 40 de restaurante pe piața locală. Subway deține peste 39.000 de restaurante în 102 țări, fiind cel mai mare lanț de restaurante fast food din lume în sistem de franciză. În 2010, rețeaua Subway a fost declarată franciza #1 în întreaga lume de către prestigioasa revistă "Entrepreneur" în topul "Franciza 500". Este pentru a 17-a oară când SUBWAY® este pe primul loc în acest clasament în ultimii 22 de ani.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015