Subway a ales locaţia pentru a cincea unitate din România

Produsele de bază din meniul Subway sunt sandwich-urile, gamă completată de preparate crocante, supe, prăjiturele americane, băuturi calde şi reci.
Vineri
08.06.2012
Subway, cel mai mare lanţ de restaurante din lume, bifează pe harta inaugurărilor de pe piaţa locală o nouă unitate în afara Bucureştiului.
 

Subway a ales oraşul Piteşti pentru deschiderea celui de-al cincilea restaurant din România, potrivit site-ului oficial al companiei. Noua unitate va fi deschisă în centrul oraşului Piteşti, pe strada Victoriei nr. 87, bloc 2. Pe plan local, compania americană a deschis două restaurante, primul în Piaţa Victoriei din Bucureşti, iar al doilea în cadrul centrului comercial Iulius Mall din Cluj. Cristian Ștefănescu (32 de ani) este primul francizat Subway de pe piața locală.

În perioada următoare, lanţul american are programate alte două deschideri, în Palas Shopping Mall din Iaşi şi în mall-ul Sun Plaza din Capitală, informează capital.ro . Subway vizează pentru următorii 4 ani lansarea a 40 de unități pe piața românească. Compania americană a semnat deja 20 de contracte de franciză cu antreprenori români, potrivit declaraţiilor date de Rumen Radev, agent de dezvoltare Subway, la deschiderea primului restaurant din România, pe 10 aprilie 2012.

Franciza Subway costă 7.500 de euro pe lună, potrivit capital.ro . Partenerii Subway vor plăti şi o sumă reprezentând 8% din afaceri pentru fondul de franciză şi 4,5% din vânzări pentru fondul de publicitate.

Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în 99 de ţări. Compania a fost înființată în anul 1965, în Connecticut, Statele Unite ale Americii, și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. Toate facilitățile Subway funcționează ca rețea de franciză.

Pe piața românească, principalii competitori ai fast-food-ului american sunt McDonald’s, Burger King, o franciză controlată de Eli Davidai şi Marius Nasta, și KFC, franciză controlată de omul de afaceri Puiu Popovici.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015