5 motive să te alături francizei Fornetti

Patiseriile Fornetti s-au extins în cea de-a doua jumătate a anului în mai multe oraşe din ţară, printre care Oneşti, Braşov, Oradea.
Sâmbătă
20.12.2014
Fie că vorbim de centrul unui oraşel de provincie sau de o străduţă a unui oraş mare, o patiserie îşi găseşte mereu locul în decor.
 

Intrată pe piaţa din România în anul 2001, Fornetti este una dintre cele mai cunoscute francize din ţara noastră. Nu este niciun secret că românii sunt mari gurmanzi şi îndrăgesc gustările luate pe fugă. Astfel, reţeaua de patiserii s-a extins rapid prin intermediul francizei, numărând în prezent aproximativ 600 de unităţi.  „Ani de muncă, tradiţie, devotament şi implicare- toate sunt ingrediente ale succesului şi performanţei noastre în afaceri. Nevoia de hrană și noutatea pe care Fornetti a adus-o în România credem noi că au fost punctele cheie în dezvoltarea afacerii.”, susţin reprezentanţii companiei care ne-au prezentat câteva motive pentru care antreprenorii ar trebui să aleagă sistemul de franciză Fornetti.

În primul rând, Fornetti este cea mai extinsă franciză din România. Patiseriile Fornetti şi-au găsit de-a lungul timpului locul atât în marile oraşe din ţară, cum ar fi promenada unuia dintre cele mai impunătoare mall-uri din Capitală, AFI Palace Cotroceni, dar şi centrul unui mic orăşel de provincie, Oneşti, unde compania a deschis în această toamnă cel de-al doilea magazin.

Investiţia într-o franciză Fornetti este 3000 de euro, una dintre cele mai scăzute taxe de franciză, cu timp de recuperare a investiţiei în câteva luni. „Odată cu achitarea taxei de franciză, Fornetti România asigura fiecărui partener, în mod gratuit, cuptoarele, materialele necesare dotării magazinului, afişele de promovare a produselor, etichete de preţuri, reclame luminoase, iar pe parcursul derulării afacerii, asistenţă şi consultanţă”, spun reprezentanţii companiei.

„Domeniul de activitate –alimentaţia publică- este unul stabil, care aduce câştiguri consistente şi predictibile. Vechimea şi renumele companiei asigură apartenenţa la un sistem de succes, care se poate mândi că a întărit piaţa de franciză”, conchid reprezentanţii Fornetti România.

Îţi surâde ideea de a deschide o patiserie Fornetti în franciză? Găseşti mai multe informaţii despre sistemul de franciză al companiei şi datele de contact ale reprezentanţilor acesteia în catalogul nostru de idei de afaceri.


Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015